Start | Капсулатор од специјалист # 1 во Европа Капсула школка, капсули, да капсули, како да се направи желатин капсули
Капсулатор, Капсули со масла, Капсули, Производство на капсули, Полнење капсули со масло, Производство на капсули
www.Kapsulator.ru Москва +7 (495) 3643808, Бесшевни капсули, капсули без цвест, желатин капсули, опрема за капсули

Тркалезни лесна Капсули

Желатин агар алгинат.

За разлика од капсулите за шиење достапни на пазарот, безшевни капсули произведени на нашата опрема овозможуваат неколку пати да ги намалат трошоците за готови производи и да добијат производи за буџетскиот сегмент на пазарот.

Отвори ...

Компактен опрема.

Произведено во Европа

Кога дизајниравме опрема и развивме технологија, нашиот тим се фокусираше на мали и средни бизниси. Ниска цена, компактна големина, употребата на достапни суровини ќе ви овозможи да започнете сопствен бизнис.

www.Kapsulator.ru Москва +7 (495) 3643808, Бесшевни капсули, капсули без цвест, желатин капсули, опрема за капсули

Филозофија и услуги

на компанијата Капсулатор!

Воведуваме нови технологии на пазарот на биолошки и прехранбени адитиви на храната.

Уникатен развој

Патентираната технологија за отпад, која нема аналози, од водечките светски експерти.

Примероци од капсула

Заинтересираните клиенти се испраќаат примероци од капсули и други производи за визуелна проценка на квалитетот.

Бизнис план

Ние помагаме во развојот на клуч бизнис. Детални пресметки на трошоците за производство. Точка на исплата.

Пријателска услуга

Ги објавуваме нашите истражувања. Разменуваме искуства и корисни информации со колеги и клиенти.

Стандарди за квалитет

Опремата може да се произведува во согласност со стандардите GMP. Квалитетот на материјалите се потврдува со сертификати.

Обука на купувачи

Техничар на компанија патува во вашиот град за започнување и обука. Консултации 24/7.

зошто да одбереш

За шопинг Капсулатор

Ние формираме бизнис заедница на партнери, истомисленици, колеги и инвеститори.

Дилери и партнери

Ние формираме глобална мрежа на официјални претставници. Ве покануваме да профитабилна соработка.

Бидете први.

Инвестиции

Ние купуваме технологија поврзана со фармацевтскиот, медицинскиот и прехранбениот бизнис.

Продај нè.

Логистика

Ние обезбедуваме транспортни и логистички услуги, произведуваме меѓународно царинење.

Води нас.

Капсулатор, Капсули со масла, Капсули, Производство на капсули, Полнење капсули со масла, Производство на капсули

Разговарајте со специјалист

Видео конференции со менаџери и специјалисти на компанијата за брза дискусија за сите прашања.

Прашајте нè.

Бизнис идеи

Ние ги дискутираме, тестираме и имплементираме идеите на нашите клиенти до моментот кога ќе ги добиеме готовите производи.

Разговарај со нас.

Упатство

Адаптирано упатство за користење на сите јазици. Детално упатство за детална видео и фото опрема.

Дознај од нас.

PDF презентација

Преземи сега!

Содржи детални информации за нашите понуди и услуги.

фотографии Капсулатор

Бесшевни капсули направени од агар, желатин, алгинат, пектин, карагенан и амамски гума.

 • www.Kapsulator.ru Москва +74953643808, Капсулатор, желатински капсули
 • www.Kapsulator.ru Москва +74953643808, Капсулатор, желатински капсули
 • www.Kapsulator.ru Москва +74953643808, Капсулатор, желатински капсули
 • www.Kapsulator.ru Москва +74953643808, Капсулатор, желатински капсули
 • www.Kapsulator.ru Москва +74953643808, Капсулатор, желатински капсули
 • www.Kapsulator.ru Москва +74953643808, Капсулатор, желатински капсули
 • www.Kapsulator.ru Москва +74953643808, Капсулатор, желатински капсули
 • www.Kapsulator.ru Москва +74953643808, Капсулатор, желатински капсули
 • www.Kapsulator.ru Москва +74953643808, Капсулатор, желатински капсули
 • www.Kapsulator.ru Москва +74953643808, Капсулатор, желатински капсули

Како капсулатор работи?

Погледнете го видеото.

Демонстрација на процесот на производство на маслени капсули во капсули со школка од желатин.

повратни информации за соработката

Од нашите Клиенти

Луѓе кои градат успешни компании кои користат масла за капсулатори.

 • www.Kapsulator.ru Москва +74953643808, Капсулатор, желатински капсули

  "Од 2005 година, АО РеалКапс произведува масло со мастило со врвен квалитет по прифатлива цена користејќи го Капсулаторот Роман Цибулски."

  - Андреј Мажаренко | Русија | Realcaps.ru
 • www.Kapsulator.ru Москва +74953643808, Капсулатор, желатински капсули

  "Сите производи на TOO PHYTO-APIPHARM се направени врз основа на природни суровини од растително потекло, вклучувајќи енкапсулирачко масло во желатински капсули".

  - Андреј Коротков | Казахстан | Phyto-Apipharm.com
 • www.Kapsulator.ru Москва +74953643808, Капсулатор, желатински капсули

  "Ние сме водечки производител во Украина на казани со маст капсули и рибино масло, капсулирани. Го користиме Капсуларот кој го нарачавме од Kapsulator.ru"

  - Јуџин | Украина | Ecobars.ua

Претплати се за вести

Основачи на компании

Нашите Тим

Пријатен тим на професионалци, обединет со заедничка цел и еден бизнис веќе 20 години.

Roman Tsibulsky www.kapsulator.ru

Основачот

Роман Цибулски

Павел Шмамај СТО на компанијата www.kapsulator.com Капсулатор за производство на желатин и агаро масло капсули

Технолог

Павел Шманаи

Алекс Какман, водечки инженер за желатински капсули

Инженер

Алекс Каман

Карактеристики Цени

Цена на Капсулатор

Кратка споредба на моделите на опрема и трошоци.

Classic model

$18.000

 • Diameter of capsules is 5-12 mm
 • Dosage of 100-500 mg
 • Up to 15.000 capsules per 1 hour

Contact.

Standard model

$28.000

 • Diameter of capsules is up to 6 mm
 • Dosage up to 100 mg
 • Up to 90.000 capsules per 1 hour

Contact.

New model GMP

$36.000

 • Diameter of capsules is up to 6 mm
 • Dosage up to 100 mg
 • Up to 90.000 capsules per 1 hour

Contact.

Одговори популарни прашања

Роман Цибулски

Секој клиент ќе добие лични консултации од водечкиот специјалист на компанијата.

Roman Tsibulsky www.Kapsulator.ru Главен експерт во производството на тркалезни капсули со желатин, агар, алгинат

+ Во која земја е опремата за производство на капсули?

Оваа технологија, опремата развиена во Русија од страна на специјалистите на компанијата Роман Цибулски, Капсулатор, се произведува во фабрика во Минск од страна на специјалисти од нашиот тим.

+ Дали е можно да се купат користена опрема?

Не Сите Капсулатори, кои ги започнавме од клиенти, работат, сè уште се на побарувачката и им носат профит на нивните сопственици. Ние сме горди на тоа!

+ Каде е вашата канцеларија, производство и како да се купи Капсулатор?

Канцеларија во Москва, производство и демонстрација на опрема во Минск. Ние прифаќаме плаќање како правно лице во Русија. За погодност на клиентите, имаме различни начини на плаќање.

+ Што е времето за испорака за Capsulator после плаќање?

Обично трае 1 месец за производство на опрема, а некое време за тестирање и испорака до купувачот. Просечното време за примање на Капсулатор од страна на клиентите е 2-2,5 месеци.

+ Дали им помагате на клиентите кои имаат само инвестиции?

Производството на нафтени капсули со користење на нашата опрема е едноставен, компактен, високо-баран тип на производствен бизнис. Го издаваме повеќе од 30 продукции ширум светот годишно.

+ Која е главната идеја за производство на капсули?

Ние им препорачуваме на клиентите да купуваат нафта во најголемиот дел директно од производителите и да бидат спакувани во капсули за следна продажба на мало во мини дози. Профитабилноста и стабилноста на оваа активност се очигледни.

Соопштенија и публикации

Новини на компанијата

Главен експерт во производството на тркалезни капсули од желатин, агар, алгинат.

www.Kapsulator.ru Капсуларно производство на тркалезни капсули со школки од желатин, агар, алгинат

Мека безшевни желатински капсули.

Бесшевни желатински капсули. Производство, производство на капсули и пакување на животински масти и растителни масла во меки безшевни капсули стана широко распространето низ целиот свет.

Повеќе ...

www.Kapsulator.ru Капсуларно производство на тркалезни капсули со школки од желатин, агар, алгинат

Ново! Капсули од агар.

Сега ги капсулираме маслата во обвивката на Агар-Агар. Агар алги материјал, прочитајте за прекрасните својства на агар капсули. Kasulyator работи со желатин и агар. За муслимани и вегани.

Повеќе ...

www.Kapsulator.ru Капсуларно производство на тркалезни капсули со школки од желатин, агар, алгинат

Ние ќе ви помогнеме да ја изградите Вашата компанија.

Ние помагаме да започнеме бизнис со капсула од желатин масло. Корисни совети од експерти со долгогодишно искуство во производството на капсули. Детален бизнис план и бизнис идеи.

Повеќе ...

Нашите контакти

Дневно одговор

Консултација на клиенти од експерт во рок од 60 минути.