Themeluesit e kompanisë Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë Kapsula Seamless, Kapsula pa Seam, kapsula xhelatine, kapsulë Pajisje, Capsulator, kapsula me Vaj, kapsulim, prodhim kapsulë, kapsula mbushëse
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Roman Tsibulsky.

Autori i të gjitha materialeve në vend.

Themeluesit e kompanisë

tonë ekip

Ekipi ynë - një aleancë e specialistëve (teknologë, inxhinierë, rregullues të pajisjeve) u mblodh nga Roman Tsibulsky në vitin 2000.

Romani gjithmonë i përgjigjet personalisht të gjitha ankesave me telefon, skype dhe email.

Nëse keni nevojë për pajisje për prodhimin e kapsulave, ndaloni. Ju jeni në duart e specialistëve.

Ne po prezantojmë teknologji të reja të prodhimit të kapsulave. Ne ndihmojmë për të filluar një biznes me kosto minimale.

Konsultohemi për të gjitha çështjet e prodhimit. Baza e të dhënave të plota të informacionit, foto, video.

Farmacist i teknologjisë së konsultimit. Inxhinieri mekanik i konsultimit.

Pajisjet shtesë nga Kina, India dhe Tajvani. Dizajnimi i dhomës.

Ne ndihmojmë me harxhuese.

Roman Tsibulsky www.kapsulator.ru

Themeluesi

romak Tsibulsky

Pavel Shmanai CTO i kompanisë www.kapsulator.com Kapsulatori për prodhimin e kapsulave të xhelatinës dhe agar

teknolog

Pavel Shmanai

Alex Kacman është inxhinier kryesor i kapsulave të xhelatinës

inxhinier

Alex Kacman

karakteristikat e çmimet

çmim në Capsulator

Një krahasim i shkurtër i modeleve të pajisjeve dhe kostos.

Classic model

$18.000

  • Diameter of capsules is 5-12 mm
  • Dosage of 100-500 mg
  • Up to 15.000 capsules per 1 hour

Contact.

Standard model

$28.000

  • Diameter of capsules is up to 6 mm
  • Dosage up to 100 mg
  • Up to 90.000 capsules per 1 hour

Contact.

New model GMP

$36.000

  • Diameter of capsules is up to 6 mm
  • Dosage up to 100 mg
  • Up to 90.000 capsules per 1 hour

Contact.

Përgjigjet e pyetjeve popullore

romak Tsibulsky

Secilit klient do të sigurohet konsultimi personal nga specialisti kryesor i kompanisë.

Roman Tsibulsky www.Kapsulator.ru Eksperti kryesor në prodhimin e kapsulave të rrumbullakëta me xhelatinë, agar, alginate

+ Çfarë teknologjie dhe pajisje përdoret për të bërë kapsula?

Pajisjet që kemi zhvilluar janë një version i përmirësuar i teknologjisë së pikimit. Të gjitha pjesët e përdorura dhe mekanizmat e prodhimit bjellorus ose rus. Njësitë kryesore të prodhuara në Itali ..

+ Cilat vende i keni furnizuar pajisjet?

Gjeografia e furnizimit të pajisjeve po zgjerohet çdo vit - Rusia, Ukraina, Kazakistani, Kina, Koreja, Spanja kanë bërë të mundur zhvillimin e këtij projekti!

+ Cili është niveli i besueshmërisë së kapsulatorëve?

Capsulator, të cilin e furnizojmë klientët tanë, ka kaluar testin e kohës, operacioni i pajisjeve në prodhimin e kapsulave të xhelatinës gjatë gjithë kohës është një tregues i lartë i besueshmërisë dhe thjeshtësisë së dizajnit.

+ Shërbimi dhe përkrahja teknike?

Ne ofrojmë shërbime për t'i shërbyer klientëve tanë. Trajnimi, fillimi i prodhimit të kapsulave të buta xhelatine Kapsulatori specialist udhëton tek klienti për përshtatje, teknologji të trajnimit për prodhimin e kapsulave të naftës, vënien në punë dhe riparimet e garancive në çdo vend.

+ A ndihmoni klientët që kanë vetëm investime?

Prodhimi i kapsulave të naftës duke përdorur pajisjet tona është një lloj i thjeshtë, kompakt, shumë i kërkuar pas biznesit të prodhimit. Ne kemi nisur më shumë se 30 prodhime në mbarë botën çdo vit.

+ Cila është ideja kryesore e prodhimit të prodhimit të kapsulave?

Ne rekomandojmë konsumatorët të blejnë naftë në masë direkt nga prodhuesit dhe të paketuara në kapsula për shitje të mëtejshme me pakicë në doza të vogla. Përfitimi dhe qëndrueshmëria e këtij aktiviteti janë të dukshme.

Njoftime dhe Publikime

lajm e kompanisë

Eksperti kryesor në prodhimin e kapsulave të rrumbullakëta të xhelatinës, agar, alginate.

www.Kapsulator.ru Kapsulatori i prodhimit të kapsulave të rrumbullakëta me predha xhelatine, agar, alginate

Kapsula të buta seamless të xhelatinës.

Kapsula Seamless të xhelatinës. Prodhimi, Prodhimi i kapsulave dhe paketimi i yndyrave të kafshëve dhe vajrave vegjetale në kapsula të butë seamless është bërë e përhapur në mbarë botën.

Më shumë ...

www.Kapsulator.ru Kapsulatori i prodhimit të kapsulave të rrumbullakëta me predha xhelatine, agar, alginate

New! Kapsula nga agar.

Tani ne kapsulojmë vajrat në predhën e Agar-Agar. Materiali agar algat, lexoni për vetitë e mrekullueshme të kapsulave agar. Kasulyator punon me xhelatinë dhe agar. Për muslimanët dhe veganët.

Më shumë ...

www.Kapsulator.ru Kapsulatori i prodhimit të kapsulave të rrumbullakëta me predha xhelatine, agar, alginate

Ne do t'ju ndihmojmë të ndërtoni kompaninë tuaj.

Ne ndihmojmë nisjen e një biznesi të kapsulës së vajit të xhelatinës. Këshilla të dobishme nga ekspertë me vite përvojë në prodhimin e kapsulave. Plani i detajuar i biznesit dhe idetë e biznesit.

Më shumë ...

Kontaktet tona

i përditshëm përgjigje

Konsultimi i klientëve nga eksperti brenda 60 minutave.