VALIDOL | Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë Kapsula Seamless, Kapsula pa Seam, kapsula xhelatine, kapsulë Pajisje, Capsulator, kapsula me Vaj, kapsulim, prodhim kapsulë, kapsula mbushëse
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Kapsula Validol.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
validol

Kapsula Validol.

Kapsulat Validol janë bërë pa përdorimin e sheqerit, duke përdorur një predhë xhelatine. Kapsulat Validol mund të jenë në një dozë prej 50 ml ose 100 ml përbërës aktiv. Validol ka efekt qetësues, ka efekt të moderuar të vasodilatatorëve refleks, të shkaktuar nga acarimi i mbarimit nervor të ndjeshëm.

Validol ka efekt qetësues, ka efekt të moderuar të vasodilatatorëve refleks, të shkaktuar nga acarimi i mbarimit nervor të ndjeshëm. Stimulon prodhimin dhe lirimin e enkefalina. endorfina dhe një numër i peptideve të tjera, kinins (për shkak të stimulimit të receptorëve mukozal), të cilat marrin një pjesë aktive në rregullimin e pėrshkueshmėrisė vaskulare, formimin e dhimbjes.

Përbërja e valës së vlefshme. Ashtu si çdo peppermints, ajo përmban mentol. Në përgatitjen, mentoli lidhet me esterin e acidit isovalerik. Pllakat shpesh përmbajnë glukozë dhe sukrozë, siç u përmend më lart, diabetikët duhet të kujtojnë. Lënda është prodhuar në tableta, zgjidhje për marrjen e pikave, kapsula. Kur zbatohet nën gjuhë, validol absorbohet me shpejtësi, irriton receptorët e ftohtë dhe realizon efektin e saj reflex.

Prodhimi i kapsulës Validol?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë