Balenë e balenës | Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë Kapsula Seamless, Kapsula pa Seam, kapsula xhelatine, kapsulë Pajisje, Capsulator, kapsula me Vaj, kapsulim, prodhim kapsule, mbushje kapsule
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Kapsula yndyrore balene.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
Yndyrë balenë

Kapsula yndyrore balene.

Në yndyrë balenë ka yndyrna polyunsaturated që kanë efekte anti-inflamator në trupin e njeriut. Dhe gjithashtu përmirësojnë gjendjen e flokëve, lëkurës dhe thonjve, rrisin imunitetin, zvogëlojnë presionin e gjakut dhe nivelet e kolesterolit, janë një profilaktik kundër qelizave të kancerit, largojnë toksinat nga trupi i njeriut dhe përshpejtojnë metabolizmin, ndihmojnë me depresionin dhe shumë më tepër.

Yndyrë balene ndihmon për të humbur peshë. Reduktimi i peshës arrihet për shkak të kombinimit korrekt dhe optimal të të ushqyerit të shëndetshëm, stresit fizik dhe përdorimit të yndyrës së balenës. Pas të gjitha, siç është thënë, vaj balenë ndihmon normalizimin e proceseve metabolike në trup, përmirësimin e metabolizmit dhe zvogëlon mundësinë e depresionit gjatë një diete. Ekzistojnë gjithashtu yndyrna polyunsaturated që kanë efekte anti-inflamatore në trupin e njeriut. Dhe gjithashtu përmirësojnë gjendjen e flokëve, lëkurës dhe thonjve, rrisin imunitetin, zvogëlojnë presionin e gjakut dhe nivelet e kolesterolit, janë një profilaktik kundër qelizave të kancerit, largojnë toksinat nga trupi i njeriut dhe përshpejtojnë metabolizmin, ndihmojnë me depresionin dhe shumë më tepër.

Yndyra balene, yndyra e kafshëve, prodhohet nga shkrirja e proshutës së papërpunuar nga karkasat e balenave. Vaj teknik balenë merret gjithashtu nga kockat dhe organet e brendshme të kafshëve duke u shkrirë në autoklava. Përbërja e këtij yndyra varet nga lloji i balenë, pjesë e trupit, gjinia, zona e banimit, mosha, shkalla e yndyrës, sezoni i peshkimit. Vaj balenë ka një erë të veçantë. Gjatë ruajtjes afatgjatë të yndyrës së balenës në një temperaturë prej 10 ° C, një pjesë e ngurtë kristaline (stearinë) lirohet nga ajo dhe në një temperaturë prej minus 20 ° C pothuajse të gjitha gliceridet e ngurta yndyrore bien nga yndyra.

Prodhimi i kapsulës Yndyrë balene?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë