OMEGA-9| Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë www.Kapsulator.ru Kapsula Seamless, kapsula të lira të xhelatinës Kapsula, Kapsula Pajisje, Capsulator, kapsula naftës, Capsulation, Kapsula Prodhimi, kapsula naftës,
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

OMEGA-9kapsula.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
omega 9

Omega-9 kapsula.

Acidet yndyrore të pangopura Omega-9 nuk janë acide yndyrore esenciale (esenciale) në kontrast me acidet yndyrore Omega-3-unsaturated dhe acidet yndyrore të pangopura Omega-6. Acidet Omega-9 mund të sintetizohen nga trupi i njeriut [2] nga acidet e pangopura ω-3 dhe ω-6-yndyrore dhe, prandaj, nuk janë të domosdoshme në dietë, përveç mungesës së lidhjeve të dyfishta omega-6 parandalon transformimin e tyre në eicosanoide.

Omega-9 është një acid yndyror i pangopur që ndihmon në reduktimin e niveleve të kolesterolit, ruajtjen e niveleve të duhura të glukozës, forcimin e sistemit imunitar dhe zvogëlimin e rrezikut të kancerit.

Acidet yndyrore monounsaturated veprojnë në membranat qelizore, duke lejuar ushqyesve dhe hormoneve të hyjnë lirisht në qelizat. Kjo mund të ndihmojë në ruajtjen e të rinjve më shumë, kështu që jetëgjatësia në Japoni është rekord. Omega-9 mund të ndihmojë djegien e yndyrës, por nuk rekomandojmë ushqime të pasura me yndyrë për njerëzit që janë të prirur për të qenë mbipeshë. Po, këto acide mund të merren nga arra dhe produktet e qumështit, por me ta do të merrni një pjesë të madhe të kalorive, kështu që gjithçka duhet të jetë në moderim.

Prodhimi i kapsulës Omega-9?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë