BEAR FAT | Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë Kapsula Seamless, Kapsula pa Seam, kapsula xhelatine, kapsulë Pajisje, Capsulator, kapsula me Vaj, kapsulim, prodhim kapsule, mbushje kapsule
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Kape kapsula yndyre.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
Mbajnë yndyrë

Kape kapsula yndyre.

Përbërja e yndyrës së ariut përfshin një numër të acideve yndyrore të ngopura: palmitic - 20%, stearic - 8%, myristic - 1.5%, një sasi të vogël të acidit lauric dhe capric. Nga acidet e pangopura në yndyrën e ariut janë të pranishme - acid linoleik 15%, linolenik 25%, oleic 20% dhe arachidonic.

Mbajnë yndyrë - fosfolipide, antioksidant vitaminë A (retinol), vitaminë E (tokoferol) - 6 mg, vitaminë B4 (kolini) - 70 mg, grupi vitaminë D: D3 (kolekalciferol) - 5 mg, D2 (ergocalciferol) - 5 mg. Vitamina D e akumuluar nga ariu konsumohet gradualisht gjatë dimrit. Nga substancat minerale, dua të theksoj prezencën e selenit 0.4 mg. Dhe zinku 0.2 mg. Llogaritja është bërë në 100 gram yndyrë ariu. Përmbajtja kalorike e yndyrës së ariut ishte 910 kalori. Ne u kërkuam miqve tanë gjahtarë të shkruanin për pronat dhe përdorimin e yndyrës së ariut, të cilët kanë kushtuar më shumë se një dekadë jetë për punën në mjekësi.

Mbajnë yndyrë, pronat medicinale të të cilave vlerësohen nga më shumë se një brez njerëzish, ishte një nga përbërësit kryesorë të pemmicës, një koncentrat shumë kalori, duke zëvendësuar ushqimin e klasës së lartë në ekspedita të gjuetisë dhe fushata ushtarake. Me një vëllim të vogël dhe një peshë të vogël, ky produkt u karakterizua me vlerë të lartë ushqyese dhe tretshmëri të lehtë. Me përdorimin e rregullt të yndyrës së ariut, bronkalamina, së bashku me cytamine dhe panaxoside, janë në gjendje të rivendosin membranat mukozë të ndikuar të sistemit bronkopulmonar dhe të pastrojnë indin e vdekur, qelb dhe mukusin. Fat ndihmon për të shëruar, mbron kundër efekteve anësore negative të drogave të forta, rrit imunitetin.

Prodhimi i kapsulës Të mbash yndyrë?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë