NITROGLICIRIN | Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë Kapsula Seamless, Kapsula pa Seam, kapsula xhelatine, kapsulë Pajisje, Capsulator, kapsula me Vaj, kapsulim, prodhim kapsulë, kapsula mbushëse
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Kapsula nitroglicerinë.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
Nitroglitsirin

Kapsula nitroglicerinë.

Kur zbatohet në mënyrë nënligjore, nitroglicerina hyn në fuqi 1-1,5 minuta pas aplikimit. Efekti zgjat rreth tridhjetë minuta. Nga sipërfaqja e mukozës zhytur shpejt dhe plotësisht. Menjëherë hyn në qarkullimin sistemik. Nëse agjenti përdoret në një dozë prej 0.5 mg, bioavailability e saj është 100%, dhe përqendrimi maksimale në plazmë shënohet pas 5 minutash. Vëllimi i shpërndarjes është shumë i madh.

Kapsulat nitroglicerinë janë të përshkruara në të njëjtat raste si në tableta. Kapsula duhet të merret në mënyrë nënligjore, të shpërndahet derisa të shpërndahet plotësisht. Doza e vetme - një ose dy kapsula. Doza mund të zvogëlohet varësisht nga gjendja e pacientit (procedura e terapisë është e ngjashme, vetëm kapsula nuk duhet të absorbohet plotësisht, por zhduket kur përafërsisht gjysma mbetet).

Nitroglicerina është në gjendje të lirojë oksid nitrik nga molekula e tij, e cila është një faktor relaksues endotelial natyror. Komponimi rrit përqendrimin e monofosfazës ciklike guanozine brenda qelizës, e cila parandalon depërtimin e joneve të kalciumit në qeliza të muskujve të butë dhe provokon relaksimin e tyre. Relaksimi i muskujve të lëmuar të murit të enëve të gjakut çon në zgjerimin e enëve të gjakut, që redukton ngarkesën në zemër dhe kërkesën për oksigjenin e miokardit.

Prodhimi i kapsulës Nitroglitsirina?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë