CAVIARE ARTIFICIALE Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë Kapsula Seamless, Kapsula pa Seam, kapsula xhelatine, kapsulë Pajisje, Capsulator, kapsula me Vaj, kapsulim, prodhim kapsulë, kapak mbushës
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Havjar artificiale në kapsula.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
Havjar artificiale

Havjar artificiale.

Havjar artificiale me alga deti ka një shije të veçantë të leshterikëve dhe peshqve. Produkti artificial ka një strukturë të njëtrajtshme me topa të verdhë, gjë që i dallon qartë ato nga origjinalet. Vezët janë më të ashpra në prekje, duke dalë në prona, duke i ngjanë një cilësi xhelatinoze dhe duke ikur kur shtrydhur nga gishtat e tyre. Karakteristikë për këtë "sy" havjar që ata nuk kanë.

Aktualisht, baza e prodhimit industrial të produkteve jo-natyrore havjar - teknologji xhelatinoz. Vini re se edhe një produkt artificial ka kategoritë e veta të cilësisë. Në përgatitjen e varieteteve më të mira të prodhimeve të detit natyral të përdorur surrogat: mish me specie të vlefshme peshku dhe ekstrakt të florës detare (algat). Një produkt artificial dhe havjar natyral kanë vetëm një ngjashmëri sipërfaqësore, cilësitë e tyre të shijes janë krejtësisht të ndryshme. Do të ishte gabim të krahasonit këto dy produkte, ata kanë një përbërje biokimike krejtësisht të ndryshme. Dhe kostoja e një rreme është dramatikisht më e ulët se origjinali. Le të përpiqemi të kuptojmë se çfarë është havari imituar salmoni dhe si prodhohet dhe si prodhohet.

Si të dalloni havjar natyral të kuq nga havjar artificiale. Salmoni origjinal është i lehtë për t'u dalluar nga një analog artificial, dhe mbi të gjitha, në dukje: havjar nga alga deti ka një hije të lehta. Shija e saj është gjithashtu e ndryshme nga produkti origjinal i salmonit. Kjo nuk mund të thuhet për havjarin në bazë të vajit të peshkut: nga vetitë e tij është pothuajse identike me atë natyrore, madje ka edhe plasticitet, gjë që bën të mundur ndjenjen e vezëve që shpërthen në gojë.

Prodhimi i kapsulës Havjar artificiale?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë