Vulos yndyrë Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë Kapsula Seamless, Kapsula pa Seam, kapsula xhelatine, kapsulë Pajisje, Capsulator, kapsula me Vaj, kapsulim, prodhim kapsule, mbushje kapsule
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Mbuloni yndyrën në kapsula.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
Vulos yndyrë

Mbuloni yndyrën në kapsula.

Seal yndyrë nuk është një droge, është një bioadditiv, i cili mund të blihet në formë të lëngshme në një shishe ose në kapsula, produkti prodhohet si në Rusi dhe në Ukrainë nga prodhues të ndryshëm. Ky është një lëng i qartë me vaj që ka një shije të lehtë, mjaft të tolerueshme dhe erë. Përbërja e saj është shumë e shkathët dhe përmban vlerë të madhe për shëndetin e njeriut. Acidet yndyrore, të njohura si Omega-3 dhe Omega-6, acidet docosahexaenoic, docosapentaenoic dhe eicosapentaenoic.

Dhjami i vulës shitet në forma të ndryshme - në kapsula me kapacitete të ndryshme (0.25 g dhe 0.34 g) dhe në formë të lëngshme, atëherë në çdo rast ia vlen të lexoni udhëzimet e bashkangjitura në shtojcë, që do të tregojë dozën e saktë për pranim. Doza minimale për forcimin e imunitetit dhe përmirësimin e shëndetit të përgjithshëm për të rriturit është 1 kapsulë tri herë në ditë, maksimumi është 2-3 (varësisht nga vëllimi i kapsulës). Nëse po flasim për një shtojcë të lëngshme, atëherë të rriturit lejohen të marrin 2 lugë yndyre dy herë në ditë dhe për fëmijët nën 12 vjeç - një secili. Kursi i trajtimit ka një kohëzgjatje prej 30 ditësh. Përsëriteni nuk është më herët se gjashtë muaj. Në rastin e njerëzve që vuajnë nga kanceri dhe që i nënshtrohen kimioterapisë, këshillohet të konsultoheni me mjekun për kohëzgjatjen e trajtimit dhe dozat.

Dhjami i vulës është trupi më i lehtë i tretshëm nga trupi i njeriut në mesin e yndyrave të kafshëve dhe madje e tejkalon vajin e peshkut në shkathtësinë e vet të pronave të dobishme. Dhjami i yndyrës është një lëndë e parë ekologjikisht miqësore, meqë vulat jetojnë në latitudë ku shumica e patogjenëve vdesin. Seal yndyrë është prodhuar si në formë natyrale dhe në formë kapsulë. Përbërja e tij e vlefshme biokimike është në gjendje të sigurojë trupin tonë me të gjithë përbërësit e domosdoshëm. Përbërësit kryesorë janë acidet yndyrore polyunsaturated (PUFA), sidomos Omega-3.

Prodhimi i kapsulës Vulos yndyrë?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë