PUSHIMET E OIL | Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë Kapsula Seamless, Kapsula pa Seam, kapsula xhelatine, kapsulë Pajisje, Capsulator, kapsula me Vaj, kapsulim, prodhim kapsulë, kapak mbushës
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Pezullimet vajore në kapsula.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
Pezullimet me vaj

Pezullimet vajore në kapsula.

Suspendat me vaj për përdorim të brendshëm janë forma dozimi të lëngshme, të cilat janë sisteme dyfazore, në të cilat uji shërben si një medium shpërndarës dhe vajrat yndyrore (rrallë vajra esenciale, balsam etj) shërbejnë si fazë e shpërndarë. Emulsione të tipit M / V për përdorim të jashtëm dhe emulsioni i tipit të kundërt (V / M) janë karakteristikë e linimenteve dhe vajrave të emulsionit. Gjithmonë përgatitni emulsione ex tempore. Biopharmaceuticals kanë emulsione; një numër i pronave pozitive.

Në prodhimin e suspendimeve të naftës, përdoruesit më të përdorur gjerësisht si emulsifikues janë përbërjet hidrofilike të lartë molekulare natyrore - proteina, mishrat, mukozën, pektinat. Gjithashtu përdoren disa IUD sintetike dhe gjysmë-sintetike. Të gjitha këto emulsifikues mund të klasifikohen në tri grupe: substanca jo-jonike, ampholyte dhe jonike. Vlera e emulsifikuesve gjykohet sipas shkallës së shpërndarjes që ata janë në gjendje të japin për vajin e shpërndarë dhe atë që kërkohet për të qenë numri optimal i tyre për të mbuluar të gjithë sipërfaqen e fazës së shpërndarë me një film, pronat e të cilit mekanike janë të afta të parandalojnë zbulimin e saj.

Pezullimet e substancave me vetitë hidrofobike të lehta. Ky grup i substancave përfshin salicilat fenil, terpin-hidrat, sulfonamide pazgjidhshëm, etj. Në prodhimin e tyre, llogaritet pesha e stabilizatorit. Xhel si stabilizues merret në masën '/ 2 të substancës. Masa e ujit për marrjen e pulpës primare llogaritet si gjysma e shumës së masës së substancës medicinale dhe stabilizatorit.

Prodhimi i kapsulës Pezullime me vaj?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë