OMEGA-6 | Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë www.Kapsulator.ru Kapsula Seamless, kapsula të lira të xhelatinës Kapsula, Kapsula Pajisje, Capsulator, kapsula naftës, Capsulation, Kapsula Prodhimi, kapsula naftës,
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

OMEGA-6 kapsula.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
Omega-6

Omega-6 kapsula.

Triglycerides Omega-6 ndikojnë në trupin e njeriut. Gjegjësisht, ata përmirësojnë imunitetin, mbajnë integritetin e qelizave, normalizojnë metabolizmin e lipideve, mbajnë lagështi në dermë. Këto acide përdoren për të trajtuar osteoporozën, patologjitë okulare, alkoolizmin, arteriosklerozën, ekzemën, aknet, alergjitë, onkologjinë, ulcerat, tuberkulozën.

Shkalla e omega-6 është 8 gram (8% e konsumit total kalorik në ditë). Vetitë e dobishme të lipidit shfaqen vetëm në praninë e yndyrës omega-3. Për trupin për të nxjerrë plotësisht të gjithë ushqyesve nga ushqimi, shikoni sasinë e PUFA të konsumuar në ditë. Raporti optimal i triglicerideve të omega-3 në omega-6 është një deri në gjashtë.

Acidi linoleik është një vaj vegjetal nga vaji i lulediellit, vaj pambuku, vaj soje, vaj aguliçe mbrëmje, vaj rapeseed, vaj misri zvogëlon nivelin e triglycerides. Omega-3-PUFA me zinxhirë të gjatë kur merret si një shtesë në ushqim me një dozë prej 8 gram në ditë mund të shkaktojë një rritje në nivelet e lipoproteineve. Me ndihmën e Omega-6, nivelet normale të kolesterolit mbahen në gjak, gjë që parandalon arteriosklerozën. Acidet yndyrore përmirësojnë pamjen e lëkurës dhe flokëve. Omega-6 është gjithashtu e përfshirë në rigjenerimin e indeve njerëzore.

Prodhimi i kapsulës Omega-6?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë