Aspirina e lëngshme Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë Kapsula Seamless, Kapsula pa Seam, kapsula xhelatine, kapsulë Pajisje, Capsulator, kapsula me Vaj, kapsulim, prodhim kapsulë, kapak mbushës
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Kapsula të lëngshme të aspirina.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
Aspirina e lëngshme

Kapsula të lëngshme të aspirina.

Aspirina është një agjent jo-steroidal anti-inflamator. agjentët antiplatelet. Mekanizmi i efektit anti-platelet të acidit acetilsalicilik (ASK - përbërësi aktiv i aspirinit) bazohet në ndalimin e pakthyeshëm të ciklooksigjenës (COX-1), si rezultat i të cilave bllokohet sinteza e tromboksanës A2 dhe frenohet grumbullimi i trombociteve. Besohet se ASA ka mekanizma të tjerë për shtypjen e grumbullimit të trombociteve, i cili zgjeron fushën e aplikimit të saj në sëmundjet e ndryshme vaskulare.

Substanca aktive e drogës - acidi acetilsalicilik (ndonjëherë i quajtur gabimisht "acid acetil") i takon grupit të ilaçeve anti-inflamatore jo-steroide, mekanizmi i veprimit i të cilit zbatohet përmes inaktivizimit të pakthyeshëm të enzimës COX, e cila luan një rol të rëndësishëm në sintezën e tromboksaneve dhe Pg.

Aspirina ka për qëllim hedhjen e gjakut, parandalimin e trombozës, trajtimin e sëmundjeve të miokardit dhe dhimbjen e kokës - udhëzimet për përdorimin e ilaçeve përmbajnë të gjithë informacionin e nevojshëm për pacientin. Droga është e njohur për aftësinë e saj për të lehtësuar ethe dhe për të ndaluar dhimbjen për shkak të përbërjes aktive. Lexoni udhëzimet për përdorimin e tij.

Prodhimi i kapsulës Aspirina e lëngshme?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë