OIL PEACH | Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë Kapsula Seamless, Kapsula pa Seam, kapsula xhelatine, kapsulë Pajisje, Capsulator, kapsula me Naftës, kapsulim, prodhim kapsulë, mbushje
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Kapsula e vajit të pashkës.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
Vaj peach

Kapsula e vajit të pashkës.

Vaju i pjeshke është i pasur me acide yndyrore polyunsaturated. Përbërja e acideve yndyrore përfshin: acid oleik (nga 55 në 67%); acid linoleik (në rangun prej 15 deri 35%); acid palmitik (nga 5 deri në 8%); acid palmitoleik (rreth 1%); acidit stearik (deri në 3%) dhe disa acide të tjera yndyrore. vaj përmban karotenoide (pigmente organike, jep ngjyrën e frutave) dhe substancat minerale: fosfor, kalium, hekur dhe kalcium. E gjithë kjo dëshmon për pronat e tilla të vajit të bukës, të cilat janë në gjendje të rigjenerojnë dhe forcojnë lëkurën.

Vaju i pjeshke merret nga gropa bukuroshe. Shtypet duke përdorur metodën e shtypjes së ftohtë dhe filtruar. Përbërja kimike: acidet yndyrore - oleic, linoleic, linolenic, stearic, dhe gjithashtu palmitic; vitamina - A, C, E, P dhe grupi B; minerale - kalcium, kalium, fosfor, hekur; bioflavonoids; carotenoids; antioksidantë.

Vaju i pjeshke nxirret nga farat e te njejtit fruta. Kjo dhuratë e çmuar e natyrshme u përdor në Kinën e lashtë. Në dorëshkrimet e lashta, studiuesit gjetën shumë përshkrime se si u përdor paraardhësi i farërave të bukës. Ata u vajzuan me duart e tyre gjatë masazhit terapeutik, të prekur nga sëmundje të ndryshme si një ilaç kundër dhimbjeve, dhe gjithashtu përdoreshin për kujdesin e lëkurës. Sot, vaji i pjeshke është një kozmetikë shumë e njohur, e cila konsiderohet zëvendësim i buxhetit për kremrat e shtrenjta.

Prodhimi i kapsulës Vaj peach?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë