OIL FISH | Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë www.Kapsulator.ru Kapsula Seamless, kapsula të lira të xhelatinës Kapsula, Kapsula Pajisje, Capsulator, kapsula naftës, Capsulation, Kapsula Prodhimi, kapsula naftës,
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Kapsulat e vajit të peshkut.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
Vaj peshku

Kapsulat e vajit të peshkut.

Vaj peshku - yndyra e kafshëve që gjendet në peshk dhe e marrë nga peshqit - për shembull, nga një peshë e madhe, peshë 1.3-2.2 kg, mëlçisë yndyrore me tre lobe. Ajo gjendet në sasi të mëdha në peshqin detar të ujërave të ftohtë të oqeaneve të botës - në skumbri, harengë dhe peshq të tjerë yndyror.

Vaju i peshkut ka një efekt të dobishëm në aktivitetin e trurit, lehtëson stresin dhe depresionin. Ai është përshkruar si pjesë e terapisë komplekse të çrregullimeve psiko-emocionale, për të hequr qafe lodhjen kronike, shqetësimin dhe problemet e gjumit. Produkti përmirëson gjendjen shpirtërore dhe forcon kujtesën. Kjo ndodh për shkak të vitaminave përbërëse dhe acideve yndyrore.

Vaju i peshkut përmban më shumë vitamina A dhe D dhe vaj peshku - acide yndyrore polyunsaturated. Në çdo rast, të dy produktet janë të dobishme për trupin, duke përfshirë forcimin e flokëve dhe thonjve. Shumë ekspertë besojnë se yndyra nxjerrë nga mishi i peshkut, një produkt më i sigurt. Sidoqoftë, nuk është e këshillueshme ta përdorni atë si një mjet për parandalimin e hipovitaminozës. Në pediatri për shumë vite, është pikërisht vaji i peshkut që përdoret kundër rakitave dhe patologjive të tjera të fëmijërisë.

Prodhimi i kapsulës Vaj peshku?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë