ÇMIMI | Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë www.Kapsulator.ru Kapsula Seamless, kapsula të lira të xhelatinës Kapsula, Kapsula Pajisje, Capsulator, kapsula naftës, Capsulation, Kapsula Prodhimi, Kapsula naftës, Biznes
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

karakteristikat e çmimet

çmim në Capsulator

Një krahasim i shkurtër i modeleve të pajisjeve dhe kostos.

Classic model

$18.000

  • Diameter of capsules is 5-12 mm
  • Dosage of 100-500 mg
  • Up to 15.000 capsules per 1 hour

Contact.

Standard model

$28.000

  • Diameter of capsules is up to 6 mm
  • Dosage up to 100 mg
  • Up to 90.000 capsules per 1 hour

Contact.

New model GMP

$36.000

  • Diameter of capsules is up to 6 mm
  • Dosage up to 100 mg
  • Up to 90.000 capsules per 1 hour

Contact.

Përgjigjet e pyetjeve popullore

romak Tsibulsky

Secilit klient do të sigurohet konsultimi personal nga specialisti kryesor i kompanisë.

Roman Tsibulsky www.Kapsulator.ru Eksperti kryesor në prodhimin e kapsulave të rrumbullakëta me xhelatinë, agar, alginate

+ Cilat janë kushtet e bashkëpunimit kur blejnë pajisje?

Specialistët tanë do të kryejnë trajnimin e personelit tuaj nga niveli "0", do t'ju lidhim me instalimin encapsulating, ne do të përfundojë prodhimin tuaj me të gjitha pajisjet e nevojshme shtesë. Ne do të mbajmë nisjen e parë të vijës për produktin e përfunduar. Përdorimi i pajisjeve dhe i teknologjisë do t'ju lejojë në kohën më të shkurtër të mundshme për të krijuar një lloj të ri produkti në një kapsulë xhelatine. Pajisja ju lejon të kaloni shpejt në prodhimin e kapsulave me diametra të ndryshëm.

+ Çfarë përfshihet në paketën tuaj të ofertës së klientit?

Capsulator, pajisje për prodhimin e kapsulave të buta seamless të xhelatinës. Teknologji e detajuar për prodhimin e kapsulave. Trajnim në të gjitha tiparet e instalimit të teknologjisë dhe pajisjeve. Karakteristikat e lëndëve të para të përdorura dhe të konsumit. Mirëmbajtja në të gjitha fazat e përdorimit të pajisjes. Orari i pagesës: 50% para dhe 50% pas disponueshmërisë së pajisjeve

+ Si të paguani për pajisjet?

Kompania jonë do të ofrojë çdo lloj lehtësie për mënyrën e pagesës së klientit në çdo monedhë. Ne i dërgojmë klientit një kontratë për furnizimin e pajisjeve dhe teknologjisë. Pas dërgimit të pajisjes ne do të sigurojmë të gjitha dokumentet.

+ Cilat janë opsionet për dërgimin e pajisjeve për klientët?

Ne i dërgojmë pajisjet klientit tonë. Koston e transportit sipas tarifave të kompanive të transportit.

+ Si është trajnimi i blerësve?

Rregullimi i teknologjisë dhe pajisjeve kërkon trajnim personal në kompaninë tonë. Specialisti zhvillon trajnime për 2-3 ditë. Duhet të vijë në fabrikën tonë. Për të përmirësuar memorizimin e informacionit, të gjithë trajnimet me një specialist regjistrohen në video me transferimin tek klienti. Nëse është e pamundur që klienti të arrijë personalisht për trajnim, do të bëjmë një regjistrim video të konfigurimit dhe do ta dërgojmë bashkë me pajisjen.

Njoftime dhe Publikime

lajm e kompanisë

Eksperti kryesor në prodhimin e kapsulave të rrumbullakëta të xhelatinës, agar, alginate.

www.Kapsulator.ru Kapsulatori i prodhimit të kapsulave të rrumbullakëta me predha xhelatine, agar, alginate

Kapsula të buta seamless të xhelatinës.

Kapsula Seamless të xhelatinës. Prodhimi, Prodhimi i kapsulave dhe paketimi i yndyrave të kafshëve dhe vajrave vegjetale në kapsula të butë seamless është bërë e përhapur në mbarë botën.

Më shumë ...

www.Kapsulator.ru Kapsulatori i prodhimit të kapsulave të rrumbullakëta me predha xhelatine, agar, alginate

New! Kapsula nga agar.

Tani ne kapsulojmë vajrat në predhën e Agar-Agar. Materiali agar algat, lexoni për vetitë e mrekullueshme të kapsulave agar. Kasulyator punon me xhelatinë dhe agar. Për muslimanët dhe veganët.

Më shumë ...

www.Kapsulator.ru Kapsulatori i prodhimit të kapsulave të rrumbullakëta me predha xhelatine, agar, alginate

Ne do t'ju ndihmojmë të ndërtoni kompaninë tuaj.

Ne ndihmojmë nisjen e një biznesi të kapsulës së vajit të xhelatinës. Këshilla të dobishme nga ekspertë me vite përvojë në prodhimin e kapsulave. Plani i detajuar i biznesit dhe idetë e biznesit.

Më shumë ...

Kontaktet tona

i përditshëm përgjigje

Konsultimi i klientëve nga eksperti brenda 60 minutave.