SOY OIL | Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë Kapsula Seamless, Kapsula pa Seam, kapsula xhelatine, kapsulë Pajisje, Capsulator, kapsula me Vaj, kapsulim, prodhim kapsulë, kapak mbushës
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Vaj vaji safflower në kapsula.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
Vaj sojë

Kapsula vaji sojë.

Vaj sojë ndihmon për të ulur nivelin e "keq" kolesterolit. Qasja do të thotë jo vetëm çmim i ulët, por edhe i përhapur. Për shkak të kombinimit unik të acideve yndyrore, shtrydhja rrit efektin kompleks të substancave të tjera të dobishme që parandalojnë sëmundjet vaskulare dhe të zemrës. Siç është thënë tashmë, kjo është më e afërta me vajin vegjetal të vajit të peshkut, i cili ka një efekt të fortë stimulues dhe normalizues në metabolizmin.

Vaj sojë është një yndyrë e lëngshme me origjinë bimore, përbërja kimike e së cilës është 99% e përfaqësuar nga acide yndyrore. Është një lëng transparent ose i tejdukshëm, i pikturuar në hije të verdhë, me vaj në kontakt. Në prodhimin e ngjyrave të ngutshme hije qelibar.

Më popullor është sasia e papërpunuar e sojës, jeta e së cilës zgjatet për shkak të hidratimit, megjithatë, substancat e dobishme mbeten në të. Ky vaj përmban shumë lecithin, që përmirëson aktivitetin e trurit. Rekomandohet ta shtoni atë në një sasi të vogël për sallatë perimesh, dhe është e pamundur të skuqeni në këtë vaj, sepse kur ajo nxehet, formohen substanca kancerogjene të dëmshme për trupin.

Prodhimi i kapsulës Vaj sojë?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë