ACTINID OIL | Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë Kapsula Seamless, Kapsula pa Seam, kapsula xhelatine, kapsulë Pajisje, Capsulator, kapsula me Naftës, kapsulim, prodhim kapsulë, mbushje
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Vaj Actinidia në kapsula.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
Vaj Actinidia

Vaj Actinidia në kapsula.

Vaj i aktinidit është jo toksik. Përdoret brenda në 1 lugë gjelle për trajtimin e kolitit, ulcerave, gastrit, sëmundjes së mëlçisë dhe traktit të jashtëm. Vaj Actinidia normalizon hormonet femërore dhe rregullon ciklin menstrual. Përdoret për çrregullimet e menopauzës, pasi është një anti-depresant i fuqishëm. Do të thotë pirë për gjysmë ore para ngrënies dy herë në ditë dhe 1 lugë gjelle. Vaj Actinidia përdoret për trajtimin e otitis mediave tek të rriturit dhe fëmijët.

Dy metoda përdoren për të prodhuar vaj actinidia: maceration e inflorescences (duke këmbëngulur në vaj vegjetal me cilësi të lartë) dhe nxjerrjes me dioksid karboni. Teknika e fundit u shfaq relativisht kohët e fundit, bën të mundur izolimin e vajit të cilësisë High Actinidia pa asnjë papastërti shtesë, sa më afër që është e mundur me përbërjen e asaj që është e pranishme në fabrikë. Megjithatë, metoda e parë konsiderohet më e thjeshtë, e cila në masë të madhe përcakton çmimin e gjalpë. Vaj Actinidia është një element i shkëlqyer bazë që përmban një sasi të mjaftueshme të përbërësve të dobishme: flavanoide, karotenoide, triterpenoide, vaj esencial, styrenes.

Vajin e Actinidia merret nga frutat e bimës me të njëjtin emër. Eliksiri shërues i këtij vaji ka qenë gjithmonë me vlerë të peshës së saj në ar. Si pjesë e vajit të aktinidit ka shumë substanca mikrobiologjike aktive, përfshirë këtu: - Karotinë; - pektin; - flavonoidet; - antioksidantë. Falë këtyre komponentëve, vaji i calendula përdoret në mjekësinë tradicionale dhe tradicionale, kozmetologjinë. Vajra e kalendulës nuk është helmuese. Në trajtimin e sëmundjeve të caktuara ajo përdoret brenda. Këto mund të jenë sëmundjet e mëposhtme: ulçerë të stomakut, duodenumit ose zorrëve; plagë ose sëmundje guri e fshikëzës së tëmthit ose mëlçisë; çrregullim menopauza.

Prodhimi i kapsulës Vaj Actinidia?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë