OMEGA-3 | Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë www.Kapsulator.ru Kapsula Seamless, kapsula të lira të xhelatinës Kapsula, Kapsula Pajisje, Capsulator, kapsula naftës, Capsulation, Kapsula Prodhimi, kapsula naftës,
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

OMEGA-3 kapsula.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
Omega-3

Omega-3 kapsula.

Omega-3 acide yndyrore polyunsaturated (alfa-linolenic, eicosapentaenoic, docosahexaenoic). Njeriu nuk sintetizon acidet yndyrore nga substanca më të thjeshta, megjithëse ai mund të formojë zinxhirë të gjatë dhe më të shkurtër me një efikasitet prej rreth 6% në meshkuj me efikasitet më të lartë në femra. Me praninë e acideve yndyrore omega-6, reagimet ngadalësohen. Akumulimi i omega-3 në indet është më efektive, me të ushqyerit, ose kur sasi konkurruese të analogëve omega-6 janë të ulëta.

Përfitimet e acideve yndyrore polysaturated për njerëzit është i madh. Omega 3 mbron burimet e brendshme të trupit nga sëmundja, parandalon mpiksjen e gjakut dhe proceset inflamatore. Ndihmon anijet, shikimin, flokët, funksionimin riprodhues, si dhe të famshëm për shumë prona të tjera të dobishme. Forma më efektive e dozimit në formë të kapsuluar është kapsula e rrumbullakët e xhelatinës.

Omega-3 janë acide yndyrore esenciale. Ky emër u dha nga hulumtuesit të cilët zbuluan rolin e tyre në rritjen e fëmijëve dhe adoleshentëve. Një sasi e vogël e omega-3 në dietë mbajti rritjen normale, dhe një sasi më e madhe nuk kishte efekt shtesë. Ushqimi 2-3 gramë të shtojcave biologjike që përmbajnë acide yndyrore omega-3 ndihmon për të ulur nivelin e triglicerideve në gjak me 30-40% tek njerëzit. Acid alfa-linolenik (omega mesatare e zinxhirit të përfshirë në gështenja, perime të freskëta dhe vaj vegjetal) zvogëlon në mënyrë efektive nivelet e triglicerideve. Omega-3-PUFA me zinxhirë të gjatë, kur merret si një shtojcë ushqimore me një dozë ~ 5 gram në ditë, mund të shkaktojë një rritje në nivelet e lipoproteinës me densitet të ulët me rreth 8% në pacientët me hipertrigliceridemi.

Prodhimi i kapsulës Omega-3?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë