Hidhni vajin Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë Kapsula Seamless, Kapsula pa Seam, kapsula xhelatine, kapsulë Pajisje, Capsulator, kapsula me vaj, kapsulim, prodhim kapsulë, mbushje Ka
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Vaj plum në kapsula.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
Vaj plum

Vaj plum në kapsula.

Vaj farë plum është përdorur gjerësisht nga prodhuesit kozmetike. Kjo mund të shihet në formulimet e kompanive të tilla të njohura, për lëkurë të thatë dhe të dëmtuar, përdoren vetëm dy vajra bimore - vaj bajame dhe vaj farë plumësh.

Përbërja e vajit të kumbullës përmban deri në 92% të acideve yndyrore të pangopura, të cilat nga ana tjetër përfshijnë linolenik (Omega-3), linoleik (Omega-6) dhe oleik (Omega-9). Ndërkohë, acidet yndyrore të ngopura përfaqësohen nga palmitik dhe stearik, përqindja e të cilave është e papërfillshme. Përveç kësaj, përbërja e këtij produkti të dobishëm përmban një seri vitaminash: A, E, F, B, C së bashku me elementët gjurmë si kalium, hekur, bakër, zink, kalcium, fosfor dhe magnez. Për shkak të përbërjes së tillë të pasur, vaji i kumbullës mund të përdoret si një agjent efektiv terapeutik dhe profilaktik.

Përbërja e vajit të kumbullës është ndërmjet vajrave tipike guri (bajame, kajsi, pjeshke) dhe lajthi. Prandaj, është më shumë se përfaqësuesit e tjerë të gjinisë Plum përshtatshme për kujdesin e lëkurës problem. Disa përdorues kanë vërejtur efektin e lyerjes, mungesën e shkëlqimit të vajit në lëkurën e yndyrshme dhe të kombinuar, pa zierjen e sipërfaqeve të thata. Në këtë rast, ne rekomandojmë kombinimin e kumbullës me vajin e shalqinjve, vajin e rrushit, vajin e kokës, vajin e mollës. E përkryer për kujdesin e dimrit për këto lloje të lëkurës kur keni nevojë për një cilësi më të ngopur. Për shkak të përmbajtjes së lartë të gama - tokoferolit dhe përbërjes së acidit yndyror, nafta konsiderohet shumë e qëndrueshme dhe e përshtatshme për tiganisje.

Prodhimi i kapsulës Vaj mente?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë