FUKUS OIL | Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë Kapsula Seamless, Kapsula pa Seam, kapsula xhelatine, kapsulë Pajisje, Capsulator, kapsula me Naftës, kapsulim, prodhim kapsulë, mbushje
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Vaj Fucus në kapsula.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
Vaj Fucus

Vaj Fucus në kapsula.

Vaj Fucus është një produkt i domosdoshëm për bukurinë dhe shëndetin. I mbushur me një kafe alga deti ngjyrë kafe, ajo trashëgoi prej saj një përbërje të pasur kimike: aminoacide makro dhe mikroelement, lipide, acide yndyrore omega-3 dhe omega-6, klorofil, vitamina të tretshme në yndyrë (A, D, E), alginate, karotenoide , kripëra minerale etj. Të kombinuara në një produkt të vetëm, të gjitha këto substanca sigurojnë efikasitet të mahnitshëm për vajin fucus.

Vaj Fucus ushqen lëkurën me kripëra dhe minerale. Fucus ka grumbulluar një sasi të madhe të elementeve mikro dhe makro. Dhe si pjesë e fucusit të naftës është e gatshme t'i ndajë ato me lëkurën tuaj. Ajo penetron thellë në epidermë dhe aktivizon qelizat e lëkurës. Nafta ka aftësinë për të stimuluar aktivitetin jetësor të qelizave të lëkurës, duke parandaluar plakjen e saj. Dezinfekon dhe zvogëlon inflamacionin. Polyphenols në përbërjen e algave kanë veti antiseptike, kanë një efekt pozitiv në zonat problematike të lëkurës, eliminon aknet dhe pikat e zeza, si dhe efektet e reaksioneve alergjike. Rrit qëndrueshmërinë dhe elasticitetin e lëkurës.

Vaj Fucus eliminon shenjat e lodhjes, qeseve dhe qarqeve blu nën sy; Vaj Fucus stimulon përtëritjen e qelizave dhe lëkura juaj bëhet delikate dhe e freskët; Vaj Fucus ushqen lëkurën me kripëra minerale dhe elementë gjurmë të domosdoshëm për të rregulluar ekuilibrin e lëkurës; Vaj Fucus përmirëson aftësinë e lëkurës për të mbajtur lagështi dhe rezistencë ndaj efekteve të moshës dhe klimës; nxit qarkullimin lokal të gjakut; nxit eliminimin e substancave toksike; Vaj Fucus është efektiv si një ilaç lokal për celulitin, depozitat lokale të yndyrës kanë një efekt antiallergjik lokal.

Prodhimi i kapsulës Vajrat e Fucus?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë