TEORIA E KAPSULAVE Capsulator nga specialisti # 1 në Rusia www.Kapsulator.ru Kapsula Seamless Kapsula pa qepje, Kapsula xhelatine, Kapsula paisje, Kapsulatori, kapsula e naftës, kapsulimi, prodhimi i kapsulës, biznesi
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Prodhimi i kapsulës në teori.

materialeve të trajnimit.
Capsulator

Teoria e prodhimit të kapsulës.

Prodhuesit modernë në industrinë farmaceutike po zhvillojnë vazhdimisht teknologji për prodhimin e barnave me shumë përbërësish me prona të caktuara, duke zotëruar teknologjitë më të fundit, çështja prioritare e të cilave është rritja e efikasitetit të barnave dhe sigurimi i sigurisë. Kapsulimi i substancave medicinale në guaskë është një metodë jashtëzakonisht premtuese dhe popullore e rregullimit të pronave të tyre. Duhet të theksohet, historia tashmë e pasur e teknologjive të kapsulimit, ato përdoren gjerësisht jo vetëm në industrinë kimike dhe farmaceutike, por edhe në bujqësi, në industrinë ushqimore dhe kimike dhe industri të tjera të avancuara. Ky artikull ofron një pasqyrë të teknologjive të kapsulimit për prodhimin e formave të ndryshme të dozimit: të forta dhe të butë, të gaztë dhe të lëngët. Koncepti kapsulë (capsula lat -. Kuti) merr Konkluzioni grimcave të pjesshëm të një trupi të ngurtë dhe agregatet e tyre (kokrrizave) ose të lëngshme (pika) në një skeletit te holle, por mjaft të fortë (ose matrice) me të vetive të ndryshme të paracaktuara të tillë si nga aftësia e tretshmërisë ose tretshmëria në mjedise të ndryshme, temperatura e shkrirjes, pėrshkueshmėrisė etj industrinë farmaceutike diferencimin proceset për të prodhuar kapsula madhësi 10.1-10.4 kapsula cm :. encapsulation xhelatinë e madhësisë madhe (0,5-1,5 cm) dhe MD okapsulyatsiya. Objektivat e kapsulimit të drogës janë: ruajtja e barnave të paqëndrueshme në vitamina, antibiotikë, enzima, vaksina, serume, etj. nga efektet e dëmshme të faktorëve të mjedisit; maskuar shijen e pakëndshme dhe aromën e substancave medicinale; sigurimi i lirimit të barnave në pjesën e kushtëzuar të traktit të tretjes (mikrokapsula enterike); sigurimin e efekteve ekstrapolated të drogës, dmth. lëshimi i qëndrueshëm i doza të vogla të komponentit aktiv ruan nivelin e caktuar në trup dhe efektin terapeutik më efektiv për një kohë të gjatë; kombinimi i papajtueshëm në formë të pastër të substancave medicinale në një përgatitje (duke përdorur shtresa ndarëse ndarëse); bartja në gjendje pseudo të ngurtë të gazeve dhe lëngjeve (masa e lirshme e mikro-kapsulave të mbushura me predha të ngurta të mbushura me substanca medicinale të gazta ose të lëngshme); lehtësim i gëlltitjes; thjeshtimi i përpunimit të mëtejshëm, sidomos në linjën e paketimit me shpejtësi të lartë. Substanca e kapsuluar (komponenti kryesor i mikrokapsuleve) mund të jetë në çdo gjendje agregate: lëng, të ngurta, të gaztë. Metodat moderne të mikroprodhimit të kapsulave bëjnë të mundur përdorimin e substancave liofilike dhe lyofobike. Mikrokapsulat mund të përmbajnë një mbushës inerte, i cili është mediumi që shpërndan substancën gjatë mikroprodhimit të kapsulave ose është e nevojshme për funksionimin e mëtejshëm të substancave aktive. Sasia e substancës së kapsuluar në mikrokapsule është, si rregull, 50-95% e masës totale të kapsulave. Kjo vlerë mund të ndryshojnë në përputhje me kushtet e prodhimit dhe të teknologjisë raport kërkohet të encapsulated substancë dhe materiale shell dhe kushtet e tjera të procesit: viskozitetit të mesme, temperatura, prania e surfactants, shkalla e shpërndarje, dhe të tjerët. Termi "microcapsules" ("nanocapsules") mund të nënkuptojë një numër të strukturave të ndryshme. Është e mundur që të përdoren molekulat që zënë substanca aktive brenda ose kombinime të molekulave komplekse, të cilat më pas formojnë nanoklepat (nanosferë). Nano-kapsulimi ndodh nëse madhësia e molekulave nuk tejkalon disa mikrometra. Nëse madhësia e molekulës nuk tejkalon një milimetër, atëherë ne po flasim për mikrokapsulimin. Materiali i shell (matricë encapsulating) mund të jenë substanca të klasave të ndryshme: Lipidet dhe dyllet: bleta, karnub, candelilla, emulsione të dylli, yndyrna natyrale dhe të modifikuara, distearat glicerinë. Karbohidratet: sukrozë, niseshte, glukozë, maltodekstrina, kitozan, alginate, celulozë etilike, acetat celuloze etj. Proteinat: proteinat e grurit dhe soje, zein, gluten, xhelatinë, etj. Të dyja proteinat vetë dhe modifikimet e tyre përdoren. Polimere të degradueshme: polibutadiene, acetate polivinil, polipropilen, polistiren etj. Në varësi të përdorimit të synuar dhe vetitë e substancës të encapsulated dhe procedura për lirimin e saj, dhe është e barabartë me teknologji dhe microgeneration kapsula të zgjedhurit e bëra apo përzgjedhjen e materialit shell encapsulating matricës. Shkatërrimi mekanik i membranave mikrokapsule liron përmbajtjen e tyre: shkrirjes, fërkimit, presionit, veprimit tejzanor, avujve ose substancave të gazta të çliruara nga ndryshimet në kushtet e jashtme nga brenda, difuzionin e përmbajtjes së mikrokapsuleve gjatë fryrjes së mureve të tij në lëngun rrethues shell. Është e kushtëzuar të jetë e mundur që të ndahen metodat ekzistuese të mikro-prodhimit të kapsulave në tre kategori kryesore: a) metoda fizike për mikro-prodhimin e kapsulave, bazuar në metodat mekanike të formimit të guaskës. Në këtë kategori të metodave - nxjerrje duke përdorur centrifuga ose formimin e pajisjeve si "tub në tub", veshja në një krevat fluidizuar, depozitimi me vakuum (kondensimi i avullit). b) metodat kimike të bazuara në transformimet kimike që çojnë në prodhimin e një materiali film-formues - polimere ndërlidhëse për të formuar një fazë të re, polimerizim dhe polikondenzim. Si pesha e lartë molekulare (polimeret dhe oligomeret), substanca me peshë molekulare të ulët gjithashtu mund t'i nënshtrohen transformimeve kimike. c) metodat fiziko-kimike - depozitimit nje polimer filmogjen nga nje mjedis ujor duke shtuar një përbërës të ulet solubility saj, coacervation, gjenerimin e një faze të re si ndryshimet e temperaturës, shërimin e shkrihet në mediume lëngshme, avullimit paqëndrueshme tretës, zëvendësim i nxjerrjes, përthithjes fizik, spray tharje. Disa faktorë kyç duhet të merren parasysh kur zgjedh një metodë mikroprocedure për kapsula. Nga këto, më e rëndësishmja është qëllimi i produktit, përcaktimi i kushteve të përdorimit të substancës së mbyllur dhe manifestimi i vetive të tij. Zgjedhja e materialit filmik dhe mjedisi i paracaktuar për mikro-prodhimin e kapsulave varet nga ky faktor. Metoda e difuzionit shkakton një lirim të ngadaltë të substancës dhe kërkon përdorimin e një materiali që formon filmin, i cili lulëzon më mirë sesa të shkrihet në mjedisin mikrokapsule. Nëse keni nevojë për një lëshim të shpejtë të substancës, ju mund të zgjidhni një material të tretshëm, shkrirë ose të brishtë që formon film. Një faktor tjetër është solubility dhe stabiliteti në kushtet e mikro-prodhimit të kapsula të substancës kapsulë. Paqëndrueshmëria Shumë substanca, të tilla si lëngjet e paqëndrueshme, disa vitamina, enzime, janë të paqëndrueshme edhe me një rritje të lehtë të temperaturës. Kjo kufizon përdorimin e metodave të ngrohjes. Si metoda alternative mund të aplikohet bazuar në ndarjen e fazave të lëngshme (formimi i një faze të re nga zgjidhjet). Vetitë e substancës do të përcaktojnë zgjedhjen e fazës së shpërndarë dhe të mesme të shpërndarjes. Kostoja e procesit është me rëndësi të madhe, në këtë drejtim, më të preferuara janë ato metoda që kryhen në mënyrë të vazhdueshme dhe përfshijnë më pak hapa. Gjithashtu e rëndësishme është efektiviteti i mikroproduktimit të kapsulave, madhësia e vlerësuar e mikrokapsulave dhe përmbajtja e substancës që duhet të përfshihet në to. Baza e klasifikimit të mësipërm të metodave për mikro-prodhimin e kapsulave (në vend të arbitraritetit) është natyra e proceseve që ndodhin gjatë mikrokapsulimit. Në praktikë, shpesh përdoret një kompleks i metodave të ndryshme. Në vijim do të shqyrtojmë metodat e mikro-prodhimit të kapsulave, më të zakonshmet në industrinë kimike dhe farmaceutike.

www.Kapsulator.ru Moska +7 (495) 3643808, Kapsula Seamless, Kapsula pa qepje, Kapsula xhelatine, Kapsula Pajisje

Round seamless Kapsula.

Xhelazin Agar Alginate.

Në dallim nga kapsulat e qepjes që janë në dispozicion në treg, kapsulat e papërpunuara të prodhuara në pajisjet tona mundësojnë uljen e kostos së produkteve të gatshme disa herë dhe marrjen e produkteve për segmentin e buxhetit të tregut.

Hap ...

kompakt pajisjeve.

Bërë në Evropë

Gjatë dizajnimit të pajisjeve dhe zhvillimit të teknologjisë, ekipi ynë u përqëndrua në bizneset e vogla dhe të mesme. Kosto e ulët, madhësia kompakte, përdorimi i lëndëve të para në dispozicion do t'ju lejojë të filloni biznesin tuaj.

www.Kapsulator.ru Moska +7 (495) 3643808, Kapsula Seamless, Kapsula pa qepje, Kapsula xhelatine, Kapsula Pajisje

Filozofia dhe Shërbimet

e kompanisë Capsulator!

Ne po futim teknologji të reja në tregun e aditivëve biologjik dhe ushqimor për ushqim.

Zhvillim unik

Teknologjia e patentuar pa mbeturina, e cila nuk ka analoge, nga ekspertët kryesorë në botë.

Mostrat e kapsulës

Konsumatorëve të interesuar dërgohen mostrat e kapsulave dhe produkteve të tjera për vlerësimin vizual të cilësisë.

Plani i biznesit

Ne ndihmojmë në zhvillimin e një biznesi gardian. Llogaritjet e hollësishme të kostos së prodhimit. Pika e rimbursimit.

Shërbim miqësor

Ne publikojmë hulumtimin tonë. Ne shkëmbejmë përvojën dhe informacion të dobishëm me kolegët dhe klientët.

Standardet e cilësisë

Pajisjet mund të prodhohen sipas standardeve të PMP. Cilësia e materialeve konfirmohet nga certifikatat.

Trajnimi i klientit

Një teknik i kompanisë udhëton në qytetin tuaj për nisje dhe trajnime. Konsultimet 24/7.

pse na zgjedh

për blerje Capsulator

Ne formojmë një komunitet biznesi të partnerëve, njerëzve me mendje, kolegë dhe investitorë.

Tregtarët dhe partnerët

Ne formojmë një rrjet global të përfaqësuesve zyrtarë. Ne ju ftojmë të bashkëpunoni fitimprurës.

Bëhu i pari.

investim

Blejmë teknologji të lidhur me biznesin farmaceutik, mjekësor dhe ushqimor.

Na shisni.

logjistikë

Ne ofrojmë shërbime të transportit dhe logjistikës, prodhojmë dogana ndërkombëtare.

Na çon.

Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vajra, prodhimi i kapsulave

Bisedoni me një specialist

Video konferenca me menaxherët dhe specialistët e kompanisë për diskutimin e shpejtë të çdo çështjeje.

Na pyesni.

Idetë e biznesit

Ne diskutojmë, provojmë dhe zbatojmë idetë e klientëve tanë deri në momentin që ne marrim produktet e gatshme.

Diskutoni me ne.

udhëzim

Doracaku i përshtatur i përdorimit në të gjitha gjuhët. Manual i detajuar i pajisjeve të videos dhe fotografisë.

Mëso nga ne.

Prezantimi PDF

Shkarko tani!

Përmban informacion të detajuar rreth ofertave dhe shërbimeve tona.

fotografi Capsulator

Kapsula Seamless bërë nga agar, xhelatinë, alginate, pektin, carrageenan dhe gomë arabike.

 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine

Si Capsulator po punon?

Shikoni videon.

Demonstrimi i procesit të prodhimit të kapsulave të naftës në kapsula me një predhë xhelatine.

reagime mbi bashkëpunimin

Nga tonë klientët

Njerëzit që ndërtuan kompani të suksesshme duke përdorur vajra Capsulator.

 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine

  "Që nga viti 2005, AO RealCaps ka prodhuar vajra të cilësisë më të lartë të kapsuluar me një çmim të volitshëm duke përdorur kapsulentin romak Tsibulsky."

  - Andrey Mazharenko | Rusi | Realcaps.ru
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine

  "Të gjitha produktet e TOO PHYTO-APIPHARM janë bërë në bazë të materialeve të papërpunuara natyrore me origjinë bimore, duke përfshirë kapsulimin e vajit në kapsula të xhelatinës".

  - Andrey Korotkov | Kazakistan | Phyto-Apipharm.com
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine

  "Ne jemi prodhuesi kryesor në Ukrainë i kapsulave yndyrore yndyrore dhe vaji i peshkut të kapsuluar Ne përdorim Capsulator që kemi urdhëruar nga Kapsulator.ru"

  - Eugene | Ukrainë Ecobars.ua

pajtohem për lajme

Themeluesit e kompanisë

tonë ekip

Një ekip miqësor profesionistësh, të bashkuar nga një qëllim i përbashkët dhe një biznes për 20 vjet.

Roman Tsibulsky www.kapsulator.ru

Themeluesi

romak Tsibulsky

Pavel Shmanai CTO i kompanisë www.kapsulator.com Kapsulatori për prodhimin e kapsulave të xhelatinës dhe agar

teknolog

Pavel Shmanai

Alex Kacman është inxhinier kryesor i kapsulave të xhelatinës

inxhinier

Alex Kacman

karakteristikat e çmimet

çmim në Capsulator

Një krahasim i shkurtër i modeleve të pajisjeve dhe kostos.

Classic model

$18.000

 • Diameter of capsules is 5-12 mm
 • Dosage of 100-500 mg
 • Up to 15.000 capsules per 1 hour

Contact.

Standard model

$28.000

 • Diameter of capsules is up to 6 mm
 • Dosage up to 100 mg
 • Up to 90.000 capsules per 1 hour

Contact.

New model GMP

$36.000

 • Diameter of capsules is up to 6 mm
 • Dosage up to 100 mg
 • Up to 90.000 capsules per 1 hour

Contact.

Përgjigjet e pyetjeve popullore

romak Tsibulsky

Secilit klient do të sigurohet konsultimi personal nga specialisti kryesor i kompanisë.

Roman Tsibulsky www.Kapsulator.ru Eksperti kryesor në prodhimin e kapsulave të rrumbullakëta me xhelatinë, agar, alginate

+ Në cilin vend është pajisja për prodhimin e kapsulave?

Kjo teknologji, pajisje e zhvilluar në Rusi nga specialistët e kompanisë Roman Tsibulsky, Capsulator janë prodhuar në një fabrikë në Minsk nga specialistë të ekipit tonë.

+ A është e mundur blerja e pajisjeve të përdorura?

Jo. Të gjitha Capsulator, të cilat nisëm nga klientët, po punojnë, janë ende në kërkesë dhe sjellin fitim për pronarët e tyre. Ne jemi krenarë për këtë!

+ Ku është zyra juaj, prodhimi dhe si të blini kapsulatore?

Zyra në Moskë, prodhimi dhe demonstrimi i pajisjeve në Minsk. Ne pranojmë pagesën si person juridik në Rusi. Për komoditetin e klientëve, ne kemi metoda të ndryshme të pagesës.

+ Cila është koha e dorëzimit për Capsulator pas pagesës?

Zakonisht zgjat 1 muaj për prodhimin e pajisjeve, dhe disa kohë për testimin dhe dërgimin e tij tek klienti. Koha mesatare për marrjen e Kapsulator nga klientët është 2-2.5 muaj.

+ A ndihmoni klientët që kanë vetëm investime?

Prodhimi i kapsulave të naftës duke përdorur pajisjet tona është një lloj i thjeshtë, kompakt, shumë i kërkuar pas biznesit të prodhimit. Ne kemi nisur më shumë se 30 prodhime në mbarë botën çdo vit.

+ Cila është ideja kryesore e prodhimit të prodhimit të kapsulave?

Ne rekomandojmë konsumatorët të blejnë naftë në masë direkt nga prodhuesit dhe të paketuara në kapsula për shitje të mëtejshme me pakicë në doza të vogla. Përfitimi dhe qëndrueshmëria e këtij aktiviteti janë të dukshme.

Njoftime dhe Publikime

lajm e kompanisë

Eksperti kryesor në prodhimin e kapsulave të rrumbullakëta të xhelatinës, agar, alginate.

www.Kapsulator.ru Kapsulatori i prodhimit të kapsulave të rrumbullakëta me predha xhelatine, agar, alginate

Kapsula të buta seamless të xhelatinës.

Kapsula Seamless të xhelatinës. Prodhimi, Prodhimi i kapsulave dhe paketimi i yndyrave të kafshëve dhe vajrave vegjetale në kapsula të butë seamless është bërë e përhapur në mbarë botën.

Më shumë ...

www.Kapsulator.ru Kapsulatori i prodhimit të kapsulave të rrumbullakëta me predha xhelatine, agar, alginate

New! Kapsula nga agar.

Tani ne kapsulojmë vajrat në predhën e Agar-Agar. Materiali agar algat, lexoni për vetitë e mrekullueshme të kapsulave agar. Kasulyator punon me xhelatinë dhe agar. Për muslimanët dhe veganët.

Më shumë ...

www.Kapsulator.ru Kapsulatori i prodhimit të kapsulave të rrumbullakëta me predha xhelatine, agar, alginate

Ne do t'ju ndihmojmë të ndërtoni kompaninë tuaj.

Ne ndihmojmë nisjen e një biznesi të kapsulës së vajit të xhelatinës. Këshilla të dobishme nga ekspertë me vite përvojë në prodhimin e kapsulave. Plani i detajuar i biznesit dhe idetë e biznesit.

Më shumë ...

Kontaktet tona

i përditshëm përgjigje

Konsultimi i klientëve nga eksperti brenda 60 minutave.