PRODHIMI I FILLIMIT Capsulator nga specialisti # 1 në Rusia www.Kapsulator.ru Kapsula Seamless Kapsula pa qepje, Kapsula xhelatine, Kapsula paisje, Kapsulatori, kapsula e naftës, kapsula, prodhimi i kapsulës, Napo
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Plani i lançimit të prodhimit.

Këshilla teknolog.
Capsulator

Kërkesat për lokalet dhe pajisjet shtesë në teknologjinë e prodhimit të kapsulës së xhelatinës.

1. Në përdorimin praktik të linjës për prodhimin e kapsulave, një person është i angazhuar në përgatitjen e masës së xhelatinës. Koha e përgatitjes së xhelatinës - 1 -1.5 orë. Në fillim të çdo ndryshimi (në mëngjesin e çdo dite pune) përgatitet një masë xhelatinoze, në masën 7 litra të masës së përfunduar për 7 orë operim të impiantit. Pajisje për përgatitjen e xhelatinës. Xhelatina përgatitet në një banjë me avull me një temperaturë prej + 60 gradë. Mund të jetë çdo mjet i përshtatur për këtë qëllim. Detyra: në një banjë me avull, përzierje xhelatinë në një temperaturë prej +60 gradë deri në ënjtje të plotë.

2. Në çdo enë të përshtatshme, përzieni substancën e mbushjes së kapsulës.

3. Kërkesat për dhomën - mbajtja e një temperature konstante të ajrit në intervalin nga + 15 në + 25 gradë. Për këtë qëllim, keni nevojë për ndonjë kondicioner të mirë me një ndarës lagështie. Nafta derdhet në sistemin Capsulator. Zakonisht ushqimi (për transportimin e kapsulave në sistem). Në praktikë, përdorni vaj ulliri ose luledielli. Me lagështi të lartë, vaj thith ujë, bëhet i vrenjtur dhe bëhet i papërshtatshëm për t'u përdorur në një pajisje kapsule. Më tej në të njëjtën dhomë dhe encapsulation ndodh. Kapsulat e gatshme bien në tabaka të veçanta marrëse me vaj. Duhen disa tabaka me një lartësi prej 50 mm, përmasa të përgjithshme - në përputhje me performancën. 400 mm deri në 400 mm. E bërë nga çelik inox. Kapsula me një shpejtësi prej 5 copë në sekondë të marrë në vaj në një kundërine. Sapo tabaka e pjekjes së tabaka të mbushet mjaftueshëm, vendoset në një dhomë me emrin "FRIGORATOR". Kërkesat për temperaturën konstante të "frigoriferit" + 10 gradë. Kjo mund të jetë një dhomë e pajisur posaçërisht, dhe frigoriferë të zakonshëm. Është e nevojshme të vendosni të gjitha tabaka në këto frigoriferë - tabaka për pjekje me kapsula që do të prodhohen për ndryshim. Në kapsulat e "Ftohës" ftoheni (temperatura e operimit të xhelatinës në kapsulë është + 60 gradë). Procesi - fiksimi i xhelatinës. Koha e nevojshme për fiksimin e kapsulave është 1 ditë. Kur planifikoni, është e nevojshme të merrni parasysh se ditën tjetër ju do të keni për të rregulluar kapsula të reja në "frigoriferë" të tjerë.

4. Kapsulat tona janë "të sigurta" në vaj në një temperaturë prej + 10 gradësh, një ditë më vonë është koha për të kulluar vajin. Për këto qëllime, çdo centrifuge është i përshtatshëm, si një opsion - një makinë larëse me ngarkim vertikal dhe tjerrje. Një parakusht për zgjedhjen e një makine larëse me një centrifugë është një daulle e çelikut dhe diametri i vrimave në daulle nuk kalon diametrin e vetë kapsulave. Për tjerrje, është e mjaftueshme për të blerë vetëm një makinë larëse. Daulle u mbush, tjerrja u aktivizua dhe pas 4-7 sekondave u shtyhet grumbullimi i kapsulave.

5. Menjëherë pas shtypjes së vajit, kapsulat vendosen në tabaka të mëdha për tharje. Këto tabaka për pjekje nuk duhet të kenë mure të larta, por duhet të vendosin kapsulat tona të xhelatinës në to sa më lirisht të jetë e mundur. Kur tharja e kapsulave nuk duhet të vihet në kontakt me njëri-tjetrin dhe mos gënjeni një në një. Dhoma për tharjen është gjithashtu me ajër të kondicionuar. Temperatura nga + 20 në + 28 gradë, niveli i lagështisë jo më shumë se 50%. Ju do të keni nevojë për ajër të kondicionuar të duhur (tashmë e treta në një rresht). Kërkojnë racks të veçanta për tabaka. Procesi i tharjes duhet të jetë i rrjedhshëm, në një qoshe një raft me grupin e parë në tjetrin me një të freskët etj. Koha e tharjes së kapsulave është 1 ditë. Do të kërkohet letër speciale e mbeturinave ndërmjet kapsulave dhe tabaka. Kërkesa për letër - thithjen e mirë të mbetjeve të naftës, e cila do të mbetet pas shtypjes në centrifugë.

6. Në prodhim, mbetja e vajit në kapsula është e papranueshme, pas tharjes, të gjitha kapsulat janë larë në grupe të vogla në të njëjtën centrifugë, por me alkool izopropil. 50% të vëllimit të kapsulave derdhet në daulle marrëse dhe derdhet me alkool izopropil, pastaj centrifuga është ndezur dhe alkooli është drenazhuar, disa nga alkooli avullon, pjesa është drenazhuar në zorrët e makinës larëse për ripërdorim. Kapsulat e lara me alkool marrin nga larja e makinës, alkooli shpejt zhduket. Veçoria e përdorimit të alkoolit izopropil është se pas avullimit nuk lë gjurmë të përdorimit të saj (ngjyra, era, shija) është krejtësisht e padëmshme. Ky alkool nuk është për qëllime ushqimore në mënyrë të përkryer shkrin vajin. Me kalimin e kohës, alkooli do të jetë i ngopur me vaj mbetës dhe do të duhet të hidhen, dhe në makinë larëse përdorni një të re. Kërkesat për hapësirën për larjen e kapsulave. Temperatura e dhomës, pa ajër të kondicionuar. Shkarkimi dhe përdorimi i sistemeve elektrike të sigurta.

7. Kalibrimi përdoret vetëm për të ndjekur Gosta. Kapsulat janë të analizuara përmes ndonjë sitë, së pari përdorin një sitë me një diametër më të vogël se sa kërkohet, duke shfaqur defekte të vogla, pastaj përdorni një sitë me dritare më të mëdha. Kalibrimi i kapsulave deri në 2,000,000 copë në muaj bëhet me dorë. Me kërkesa cilësore shumë të njëanshme, të gjitha kapsulat mund të kontrollohen me shikim nga operatori. Çdo kapsulë shihet në një tavolinë të posaçme qelqi me dritë. Një rishikim do të zbulojë kapsula të dëmtuara, pa substancë.

8. Rekomandohet që të ruhet në një paketë të mbyllur në temperaturë dhome në një dhomë të errët. Për të shmangur fërkimin dhe deformimin e kapsulave të përfunduara rekomandohet të ruhet në formë të paketuar. Dhe pas kalibrimit, ose thjesht pas tharjes, paketoni në paketim. Afati i ruajtjes së kapsulave të xhelatinës deri në 2 vjet. Në rrjedhën e operimit, është e mundur që pjesë të substancës të hyjnë në sistemin Capsulator që saturates naftës dhe dilutes atë. Gjatë kryerjes së punëve të mirëmbajtjes kërkohet një zëvendësim i naftës së transportit me një të re një herë në javë. Siç mund ta shikoni, nuk ka aq shumë pajisje të veçanta që duhet të blini. Të gjitha pajisjet për përdorim shtëpiak dhe sasinë dhe koston e tyre varen nga buxheti juaj. Pajisja më komplekse teknologjike mbetet vetë Capsulator.

www.Kapsulator.ru Moska +7 (495) 3643808, Kapsula Seamless, Kapsula pa qepje, Kapsula xhelatine, Kapsula Pajisje

Round seamless Kapsula.

Xhelazin Agar Alginate.

Në dallim nga kapsulat e qepjes që janë në dispozicion në treg, kapsulat e papërpunuara të prodhuara në pajisjet tona mundësojnë uljen e kostos së produkteve të gatshme disa herë dhe marrjen e produkteve për segmentin e buxhetit të tregut.

Hap ...

kompakt pajisjeve.

Bërë në Evropë

Gjatë dizajnimit të pajisjeve dhe zhvillimit të teknologjisë, ekipi ynë u përqëndrua në bizneset e vogla dhe të mesme. Kosto e ulët, madhësia kompakte, përdorimi i lëndëve të para në dispozicion do t'ju lejojë të filloni biznesin tuaj.

www.Kapsulator.ru Moska +7 (495) 3643808, Kapsula Seamless, Kapsula pa qepje, Kapsula xhelatine, Kapsula Pajisje

Filozofia dhe Shërbimet

e kompanisë Capsulator!

Ne po futim teknologji të reja në tregun e aditivëve biologjik dhe ushqimor për ushqim.

Zhvillim unik

Teknologjia e patentuar pa mbeturina, e cila nuk ka analoge, nga ekspertët kryesorë në botë.

Mostrat e kapsulës

Konsumatorëve të interesuar dërgohen mostrat e kapsulave dhe produkteve të tjera për vlerësimin vizual të cilësisë.

Plani i biznesit

Ne ndihmojmë në zhvillimin e një biznesi gardian. Llogaritjet e hollësishme të kostos së prodhimit. Pika e rimbursimit.

Shërbim miqësor

Ne publikojmë hulumtimin tonë. Ne shkëmbejmë përvojën dhe informacion të dobishëm me kolegët dhe klientët.

Standardet e cilësisë

Pajisjet mund të prodhohen sipas standardeve të PMP. Cilësia e materialeve konfirmohet nga certifikatat.

Trajnimi i klientit

Një teknik i kompanisë udhëton në qytetin tuaj për nisje dhe trajnime. Konsultimet 24/7.

pse na zgjedh

për blerje Capsulator

Ne formojmë një komunitet biznesi të partnerëve, njerëzve me mendje, kolegë dhe investitorë.

Tregtarët dhe partnerët

Ne formojmë një rrjet global të përfaqësuesve zyrtarë. Ne ju ftojmë të bashkëpunoni fitimprurës.

Bëhu i pari.

investim

Blejmë teknologji të lidhur me biznesin farmaceutik, mjekësor dhe ushqimor.

Na shisni.

logjistikë

Ne ofrojmë shërbime të transportit dhe logjistikës, prodhojmë dogana ndërkombëtare.

Na çon.

Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vajra, prodhimi i kapsulave

Bisedoni me një specialist

Video konferenca me menaxherët dhe specialistët e kompanisë për diskutimin e shpejtë të çdo çështjeje.

Na pyesni.

Idetë e biznesit

Ne diskutojmë, provojmë dhe zbatojmë idetë e klientëve tanë deri në momentin që ne marrim produktet e gatshme.

Diskutoni me ne.

udhëzim

Doracaku i përshtatur i përdorimit në të gjitha gjuhët. Manual i detajuar i pajisjeve të videos dhe fotografisë.

Mëso nga ne.

Prezantimi PDF

Shkarko tani!

Përmban informacion të detajuar rreth ofertave dhe shërbimeve tona.

fotografi Capsulator

Kapsula Seamless bërë nga agar, xhelatinë, alginate, pektin, carrageenan dhe gomë arabike.

 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine

Si Capsulator po punon?

Shikoni videon.

Demonstrimi i procesit të prodhimit të kapsulave të naftës në kapsula me një predhë xhelatine.

reagime mbi bashkëpunimin

Nga tonë klientët

Njerëzit që ndërtuan kompani të suksesshme duke përdorur vajra Capsulator.

 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine

  "Që nga viti 2005, AO RealCaps ka prodhuar vajra të cilësisë më të lartë të kapsuluar me një çmim të volitshëm duke përdorur kapsulentin romak Tsibulsky."

  - Andrey Mazharenko | Rusi | Realcaps.ru
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine

  "Të gjitha produktet e TOO PHYTO-APIPHARM janë bërë në bazë të materialeve të papërpunuara natyrore me origjinë bimore, duke përfshirë kapsulimin e vajit në kapsula të xhelatinës".

  - Andrey Korotkov | Kazakistan | Phyto-Apipharm.com
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine

  "Ne jemi prodhuesi kryesor në Ukrainë i kapsulave yndyrore yndyrore dhe vaji i peshkut të kapsuluar Ne përdorim Capsulator që kemi urdhëruar nga Kapsulator.ru"

  - Eugene | Ukrainë Ecobars.ua

pajtohem për lajme

Themeluesit e kompanisë

tonë ekip

Një ekip miqësor profesionistësh, të bashkuar nga një qëllim i përbashkët dhe një biznes për 20 vjet.

Roman Tsibulsky www.kapsulator.ru

Themeluesi

romak Tsibulsky

Pavel Shmanai CTO i kompanisë www.kapsulator.com Kapsulatori për prodhimin e kapsulave të xhelatinës dhe agar

teknolog

Pavel Shmanai

Alex Kacman është inxhinier kryesor i kapsulave të xhelatinës

inxhinier

Alex Kacman

karakteristikat e çmimet

çmim në Capsulator

Një krahasim i shkurtër i modeleve të pajisjeve dhe kostos.

Classic model

$18.000

 • Diameter of capsules is 5-12 mm
 • Dosage of 100-500 mg
 • Up to 15.000 capsules per 1 hour

Contact.

Standard model

$28.000

 • Diameter of capsules is up to 6 mm
 • Dosage up to 100 mg
 • Up to 90.000 capsules per 1 hour

Contact.

New model GMP

$36.000

 • Diameter of capsules is up to 6 mm
 • Dosage up to 100 mg
 • Up to 90.000 capsules per 1 hour

Contact.

Përgjigjet e pyetjeve popullore

romak Tsibulsky

Secilit klient do të sigurohet konsultimi personal nga specialisti kryesor i kompanisë.

Roman Tsibulsky www.Kapsulator.ru Eksperti kryesor në prodhimin e kapsulave të rrumbullakëta me xhelatinë, agar, alginate

+ Në cilin vend është pajisja për prodhimin e kapsulave?

Kjo teknologji, pajisje e zhvilluar në Rusi nga specialistët e kompanisë Roman Tsibulsky, Capsulator janë prodhuar në një fabrikë në Minsk nga specialistë të ekipit tonë.

+ A është e mundur blerja e pajisjeve të përdorura?

Jo. Të gjitha Capsulator, të cilat nisëm nga klientët, po punojnë, janë ende në kërkesë dhe sjellin fitim për pronarët e tyre. Ne jemi krenarë për këtë!

+ Ku është zyra juaj, prodhimi dhe si të blini kapsulatore?

Zyra në Moskë, prodhimi dhe demonstrimi i pajisjeve në Minsk. Ne pranojmë pagesën si person juridik në Rusi. Për komoditetin e klientëve, ne kemi metoda të ndryshme të pagesës.

+ Cila është koha e dorëzimit për Capsulator pas pagesës?

Zakonisht zgjat 1 muaj për prodhimin e pajisjeve, dhe disa kohë për testimin dhe dërgimin e tij tek klienti. Koha mesatare për marrjen e Kapsulator nga klientët është 2-2.5 muaj.

+ A ndihmoni klientët që kanë vetëm investime?

Prodhimi i kapsulave të naftës duke përdorur pajisjet tona është një lloj i thjeshtë, kompakt, shumë i kërkuar pas biznesit të prodhimit. Ne kemi nisur më shumë se 30 prodhime në mbarë botën çdo vit.

+ Cila është ideja kryesore e prodhimit të prodhimit të kapsulave?

Ne rekomandojmë konsumatorët të blejnë naftë në masë direkt nga prodhuesit dhe të paketuara në kapsula për shitje të mëtejshme me pakicë në doza të vogla. Përfitimi dhe qëndrueshmëria e këtij aktiviteti janë të dukshme.

Njoftime dhe Publikime

lajm e kompanisë

Eksperti kryesor në prodhimin e kapsulave të rrumbullakëta të xhelatinës, agar, alginate.

www.Kapsulator.ru Kapsulatori i prodhimit të kapsulave të rrumbullakëta me predha xhelatine, agar, alginate

Kapsula të buta seamless të xhelatinës.

Kapsula Seamless të xhelatinës. Prodhimi, Prodhimi i kapsulave dhe paketimi i yndyrave të kafshëve dhe vajrave vegjetale në kapsula të butë seamless është bërë e përhapur në mbarë botën.

Më shumë ...

www.Kapsulator.ru Kapsulatori i prodhimit të kapsulave të rrumbullakëta me predha xhelatine, agar, alginate

New! Kapsula nga agar.

Tani ne kapsulojmë vajrat në predhën e Agar-Agar. Materiali agar algat, lexoni për vetitë e mrekullueshme të kapsulave agar. Kasulyator punon me xhelatinë dhe agar. Për muslimanët dhe veganët.

Më shumë ...

www.Kapsulator.ru Kapsulatori i prodhimit të kapsulave të rrumbullakëta me predha xhelatine, agar, alginate

Ne do t'ju ndihmojmë të ndërtoni kompaninë tuaj.

Ne ndihmojmë nisjen e një biznesi të kapsulës së vajit të xhelatinës. Këshilla të dobishme nga ekspertë me vite përvojë në prodhimin e kapsulave. Plani i detajuar i biznesit dhe idetë e biznesit.

Më shumë ...

Kontaktet tona

i përditshëm përgjigje

Konsultimi i klientëve nga eksperti brenda 60 minutave.