SHI OIL | Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë Kapsula Seamless, Kapsula pa Seam, kapsula xhelatine, kapsulë Pajisje, Capsulator, kapsula me Naftës, kapsulim, prodhim kapsulë, mbushje
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Gjalpë Shea në kapsula.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
Gjalpë Shea

Gjalpë Shea në kapsula.

Përbërja kimike e gjalpë shea mund të ndahet në: yndyrna të patretshme (rreth 17%) dhe trigliceridet (rreth 80%). Pjesa e paarritshme përfaqësohet nga caristerols dhe karbohidratet. Përbërja e acidit vajor përfaqësohet nga: acid oleik (shkon nga 40 deri në 55%), acid stearik (varg 35-45%), acid linoleik (nga 3 deri 8%), acid palmitik (deri në 3%), (më pak se 1%) dhe acid linolenik (më pak se 1%).

Baza Shea Gjalpë është një produkt unik natyror që merret nga arrat e një peme afrikane të drithërave që rritet në Guinea, Senegal. Në Afrikë, ky vaj ka qenë prej kohësh përdorur për të promovuar shëndetin dhe gatimin. Përveç kësaj, shpesh përfshihet në ëmbëltore. Kohët e fundit, gjalpë shea ka fituar popullaritet si një mjet për kujdesin e trupit. Të pasura me vitamina A, E, F, ajo siguron mbrojtje të besueshme kundër rrezeve ultravjollcë (SPF 6). Meqenëse përbërja përmban një sasi të madhe të acideve yndyrore (oleik, palmitik), sterolet e bimëve, gjalpë shea nuk kthehet në sapun kur reagon me alkalin.

Gjalpë Shea ka një aromë të këndshme dhe të butë, ndonjëherë me një aluzion të lehtë të kokosit. Konsistenca e produktit është e ngurtë, mbetet në një temperaturë deri në 27 gradë, me rritjen e temperaturës, nafta shpejt shkrihet. Kjo veçori e bën të përshtatshme për ta përdorur atë në kujdesin e lëkurës (për të përzënë një copë vaj mbi lëkurë, duke e ngopur me përbërës jetësor). Vetëm vaj i pafinizuar organik (jo-kimik), në të cilin një sasi e madhe e substancave të dobishme është përqendruar, është i përshtatshëm për përdorim.

Prodhimi i kapsulës Gjalpë Shea?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë