Dozimi i vajit në kapsulë Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë www.Kapsulator.ru | Moska +74953643808 | Kapsula Seamless, kapsula pa qepje, kapsula xhelatine, Kapsulë Pajisje, Capsulator, kapsula naftës, Kapsula, Biznes
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Rregullimi i dozës së vajit në kapsulë

Rreth kapsula me një predhë xhelatine.

Informacion mbi sekretet e prodhimit të kapsulave të naftës

Si ta rregulloni dozën në kapsulë?

Materialet janë kërkimore në natyrë, detaje kur mësojnë.

Capsulator

+ Si ta rregulloni dozën e mbushësit në kapsulë?

Kapsula e xhelatinës. Rregullimi i volumit. Prodhimi i kapsulave të buta dhe të papërpunuara të xhelatinës bazohet në vetitë fizike të masës së xhelatinës. Formimi i kapsulave ndodh në daljen e kokës Capsulator, në të cilën, nën presionin e ajrit, një mbushës dhe një masë xhelatinoze, të nxehur në një temperaturë prej + 60 ... + 70 ° C, ushqehen. Kreu i formimit të kapsulës është rregulluar në mënyrë të tillë që mbushësi të furnizohet nga avioni i brendshëm dhe masa e xhelatinës është e jashtme. Nën ndikimin e naftës pulsuese në kokë, avioni është i ndarë dhe për shkak të forcave të tensionit sipërfaqësor të masës së xhelatinës, pjesa e ndarë merr një formë sferike pa probleme. Kapsula e formuar gradualisht solidifikohet në një rrymë të dobët të vajit vegjetal të ftohur me një temperaturë prej + 10 ... + 12 ° С. Konsumi i masës mbushëse dhe xhelatinës rregullohet. Ju merrni kapsula me një masë filler prej 0.05 deri 0.3 gram. Frekuenca e pulsimit të vajit në kokë është e barabartë me numrin e kapsulave të formuara dhe është i qëndrueshëm gjatë ciklit të prodhimit.

+ Si për të rregulluar trashësinë e shell kapsulë?

Kapsula e xhelatinës ka një predhë mjaft të fortë që mbron kapsulën dhe përmbajtjen e saj. Ekziston një mekanizëm për rregullimin e trashësisë së shell shell kapsulë nga më e ulët të jetë e mundur në më të arsyeshme. Një guaskë shumë e trashë rrit koston e prodhimit dhe një predhë shumë e hollë e kapsulës mund të shkatërrohet gjatë paketimit dhe magazinimit.

+ Si të pastroni kapsulat nga jashtë vajit të mbetur?

Teknologjia e prodhimit të kapsulave në kapsula seamless përdor vajin e ftohtë si medium në të cilin formacioni i xhelatinës formohet dhe ngurtësohet. Veprime të mëtejshme nënkuptojnë nevojën për të thatë kapsulën, pas larjes së vajit të mbetur në alkool. Një film nafte në sipërfaqen e kapsulës parandalon tharjen. Informacion se si të thahen kapsulat, ne do të ndajmë me ju.

+ Si të thahet predha e kapsulës pas larjes?

Pas përfundimit të kapsulave të përfunduara nga filmi i vajit, ato duhet të jenë të thara. Kur thahen, uji lë xhelatinën dhe kapaku i kapsulës nuk është më elastik. Lexoni shqyrtimin e pajisjeve për tharje të efektshme të kapsulave.

+ Si të llogarisni dhe paketoni kapsulat e përfunduara në paketim?

Kapsulat e gatshme të xhelatineve të thara duhet të paketohen. Ekspertët tanë do t'ju ndihmojnë të zgjidhni pajisjen e duhur të paketimit dhe llojin e paketimit që do të sigurojë sigurinë e kapsulave.

+ Cilat janë opsionet e paketimit të kapsulës?

Lloji më i popullarizuar i paketimit të xhelatineve të paketimit - paketimi i qelizave të flluskave të flluskës. Paketa flluskë e kapsulave të xhelatinës është një film PVC dhe një shtresë prej alumini termo-ngjitur. Temperaturat formojnë qelizat e formës së dëshiruar, pasi ato janë të mbushura me kapsula, të mbyllura nga lart me fletë alumini.

+ Si për të përgatitur xhel xhel xhelatinës?

Baza e guackës së ardhshme xhelatinoze është një pluhur xhelatinë e thatë. Për të marrë një xhelatinë të përfunduar, është e nevojshme të gatuhet xhelatinë me shtimin e ujit, glicerinë dhe një ruajtës. Më shumë në faqen tonë.

+ Si funksionon procesi i prodhimit të kapsulës?

Kapsula e xhelatinës. Për të organizuar prodhimin e kapsulave të xhelatinës ju nevojitet një dhomë e përgatitur, personel i trajnuar, harxhuese të kualitetit të mirë dhe një Kapsulator. Zbuloni më shumë detaje nga ne.

Filozofia dhe Shërbimet

e kompanisë Capsulator!

Ne po futim teknologji të reja në tregun e aditivëve biologjik dhe ushqimor për ushqim.

Zhvillim unik

Teknologjia e patentuar pa mbeturina, e cila nuk ka analoge, nga ekspertët kryesorë në botë.

Mostrat e kapsulës

Konsumatorëve të interesuar dërgohen mostrat e kapsulave dhe produkteve të tjera për vlerësimin vizual të cilësisë.

Plani i biznesit

Ne ndihmojmë në zhvillimin e një biznesi gardian. Llogaritjet e hollësishme të kostos së prodhimit. Pika e rimbursimit.

Shërbim miqësor

Ne publikojmë hulumtimin tonë. Ne shkëmbejmë përvojën dhe informacion të dobishëm me kolegët dhe klientët.

Standardet e cilësisë

Pajisjet mund të prodhohen sipas standardeve të PMP. Cilësia e materialeve konfirmohet nga certifikatat.

Trajnimi i klientit

Një teknik i kompanisë udhëton në qytetin tuaj për nisje dhe trajnime. Konsultimet 24/7.

pse na zgjedh

për blerje Capsulator

Ne formojmë një komunitet biznesi të partnerëve, njerëzve me mendje, kolegë dhe investitorë.

Tregtarët dhe partnerët

Ne formojmë një rrjet global të përfaqësuesve zyrtarë. Ne ju ftojmë të bashkëpunoni fitimprurës.

Bëhu i pari.

investim

Blejmë teknologji të lidhur me biznesin farmaceutik, mjekësor dhe ushqimor.

Na shisni.

logjistikë

Ne ofrojmë shërbime të transportit dhe logjistikës, prodhojmë dogana ndërkombëtare.

Na çon.

Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vajra, prodhimi i kapsulave

Bisedoni me një specialist

Video konferenca me menaxherët dhe specialistët e kompanisë për diskutimin e shpejtë të çdo çështjeje.

Na pyesni.

Idetë e biznesit

Ne diskutojmë, provojmë dhe zbatojmë idetë e klientëve tanë deri në momentin që ne marrim produktet e gatshme.

Diskutoni me ne.

udhëzim

Doracaku i përshtatur i përdorimit në të gjitha gjuhët. Manual i detajuar i pajisjeve të videos dhe fotografisë.

Mëso nga ne.

Prezantimi PDF

Shkarko tani!

Përmban informacion të detajuar rreth ofertave dhe shërbimeve tona.

fotografi Capsulator

Kapsula Seamless bërë nga agar, xhelatinë, alginate, pektin, carrageenan dhe gomë arabike.

 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine

Si Capsulator po punon?

Shikoni videon.

Demonstrimi i procesit të prodhimit të kapsulave të naftës në kapsula me një predhë xhelatine.

reagime mbi bashkëpunimin

Nga tonë klientët

Njerëzit që ndërtuan kompani të suksesshme duke përdorur vajra Capsulator.

 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine

  "Që nga viti 2005, AO RealCaps ka prodhuar vajra të cilësisë më të lartë të kapsuluar me një çmim të volitshëm duke përdorur kapsulentin romak Tsibulsky."

  - Andrey Mazharenko | Rusi | Realcaps.ru
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine

  "Të gjitha produktet e TOO PHYTO-APIPHARM janë bërë në bazë të materialeve të papërpunuara natyrore me origjinë bimore, duke përfshirë kapsulimin e vajit në kapsula të xhelatinës".

  - Andrey Korotkov | Kazakistan | Phyto-Apipharm.com
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine

  "Ne jemi prodhuesi kryesor në Ukrainë i kapsulave yndyrore yndyrore dhe vaji i peshkut të kapsuluar Ne përdorim Capsulator që kemi urdhëruar nga Kapsulator.ru"

  - Eugene | Ukrainë Ecobars.ua

pajtohem për lajme

Themeluesit e kompanisë

tonë ekip

Një ekip miqësor profesionistësh, të bashkuar nga një qëllim i përbashkët dhe një biznes për 20 vjet.

Roman Tsibulsky www.kapsulator.ru

Themeluesi

romak Tsibulsky

Pavel Shmanai CTO i kompanisë www.kapsulator.com Kapsulatori për prodhimin e kapsulave të xhelatinës dhe agar

teknolog

Pavel Shmanai

Alex Kacman është inxhinier kryesor i kapsulave të xhelatinës

inxhinier

Alex Kacman

karakteristikat e çmimet

çmim në Capsulator

Një krahasim i shkurtër i modeleve të pajisjeve dhe kostos.

Classic model

$18.000

 • Diameter of capsules is 5-12 mm
 • Dosage of 100-500 mg
 • Up to 15.000 capsules per 1 hour

Contact.

Standard model

$28.000

 • Diameter of capsules is up to 6 mm
 • Dosage up to 100 mg
 • Up to 90.000 capsules per 1 hour

Contact.

New model GMP

$36.000

 • Diameter of capsules is up to 6 mm
 • Dosage up to 100 mg
 • Up to 90.000 capsules per 1 hour

Contact.

Përgjigjet e pyetjeve popullore

romak Tsibulsky

Secilit klient do të sigurohet konsultimi personal nga specialisti kryesor i kompanisë.

Roman Tsibulsky www.Kapsulator.ru Eksperti kryesor në prodhimin e kapsulave të rrumbullakëta me xhelatinë, agar, alginate

+ Në cilin vend është pajisja për prodhimin e kapsulave?

Kjo teknologji, pajisje e zhvilluar në Rusi nga specialistët e kompanisë Roman Tsibulsky, Capsulator janë prodhuar në një fabrikë në Minsk nga specialistë të ekipit tonë.

+ A është e mundur blerja e pajisjeve të përdorura?

Jo. Të gjitha Capsulator, të cilat nisëm nga klientët, po punojnë, janë ende në kërkesë dhe sjellin fitim për pronarët e tyre. Ne jemi krenarë për këtë!

+ Ku është zyra juaj, prodhimi dhe si të blini kapsulatore?

Zyra në Moskë, prodhimi dhe demonstrimi i pajisjeve në Minsk. Ne pranojmë pagesën si person juridik në Rusi. Për komoditetin e klientëve, ne kemi metoda të ndryshme të pagesës.

+ Cila është koha e dorëzimit për Capsulator pas pagesës?

Zakonisht zgjat 1 muaj për prodhimin e pajisjeve, dhe disa kohë për testimin dhe dërgimin e tij tek klienti. Koha mesatare për marrjen e Kapsulator nga klientët është 2-2.5 muaj.

+ A ndihmoni klientët që kanë vetëm investime?

Prodhimi i kapsulave të naftës duke përdorur pajisjet tona është një lloj i thjeshtë, kompakt, shumë i kërkuar pas biznesit të prodhimit. Ne kemi nisur më shumë se 30 prodhime në mbarë botën çdo vit.

+ Cila është ideja kryesore e prodhimit të prodhimit të kapsulave?

Ne rekomandojmë konsumatorët të blejnë naftë në masë direkt nga prodhuesit dhe të paketuara në kapsula për shitje të mëtejshme me pakicë në doza të vogla. Përfitimi dhe qëndrueshmëria e këtij aktiviteti janë të dukshme.

Njoftime dhe Publikime

lajm e kompanisë

Eksperti kryesor në prodhimin e kapsulave të rrumbullakëta të xhelatinës, agar, alginate.

www.Kapsulator.ru Kapsulatori i prodhimit të kapsulave të rrumbullakëta me predha xhelatine, agar, alginate

Kapsula të buta seamless të xhelatinës.

Kapsula Seamless të xhelatinës. Prodhimi, Prodhimi i kapsulave dhe paketimi i yndyrave të kafshëve dhe vajrave vegjetale në kapsula të butë seamless është bërë e përhapur në mbarë botën.

Më shumë ...

www.Kapsulator.ru Kapsulatori i prodhimit të kapsulave të rrumbullakëta me predha xhelatine, agar, alginate

New! Kapsula nga agar.

Tani ne kapsulojmë vajrat në predhën e Agar-Agar. Materiali agar algat, lexoni për vetitë e mrekullueshme të kapsulave agar. Kasulyator punon me xhelatinë dhe agar. Për muslimanët dhe veganët.

Më shumë ...

www.Kapsulator.ru Kapsulatori i prodhimit të kapsulave të rrumbullakëta me predha xhelatine, agar, alginate

Ne do t'ju ndihmojmë të ndërtoni kompaninë tuaj.

Ne ndihmojmë nisjen e një biznesi të kapsulës së vajit të xhelatinës. Këshilla të dobishme nga ekspertë me vite përvojë në prodhimin e kapsulave. Plani i detajuar i biznesit dhe idetë e biznesit.

Më shumë ...

Kontaktet tona

i përditshëm përgjigje

Konsultimi i klientëve nga eksperti brenda 60 minutave.