FABRIKEN | Capsulator nga specialisti # 1 në Rusia www.Kapsulator.ru Kapsula Seamless Kapsula pa qepje, Kapsula xhelatine, Kapsula paisje, Kapsulatori, kapsula e naftës, kapsulimi, prodhimi i kapsulës, biznesi
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Kërkesat për dhomën.

Përshkrimi i fabrikës.
Capsulator

Përshkrimi i dhomës.

Hapësira e prodhimit dhe përshkrimi i procesit teknologjik në prodhimin e kapsulave të buta seamless të xhelatinës: një vend për përgatitjen e substancës së masës së mbushësit dhe xhelatinës. Aparati për përgatitjen e masës së xhelatinës është e pajisur me një nxemës dhe një rezervuar me ujë, në të cilin temperatura e caktuar ruhet automatikisht. Para së gjithash, të përgatisë një zgjidhje të glicerinë me nipagin. Glicerina i jep elasticitet kapsulave, dhe nipagin shërben si një ruajtës. Glicerina në aparat është e nxehtë në + 70 ° C dhe nipagin është shtuar me mikser të ndezur. Në 10.0 kilogram glicerinë shtoni 141.0 gramë nipagin. Zgjidhja është përzier deri në tretje të plotë prej 1,5-2 orë. Masa e re është përzier për 1,5 orë deri në shpërbërjen e plotë, dhe pastaj me flluskën e fikur, vendoset në 0,5-1,5 orë. Pas kësaj, masa xhelatinoze filtrohet përmes një sitë najloni dhe viskoziteti matet me një viskozimetër. Viskoziteti i masës së xhelatinës duhet të jetë brenda 55-75 sekondave. Nëse leximet nuk korrespondojnë me normën, raporti i ujit me xhelatinë rillogaritet. Zgjidhja e mbushjes përgatitet sipas udhëzimeve teknologjike. Mishi i përgatitur dhe mbushësi i xhelatinës peshohen në sasi të nevojshme dhe derdhen në tanke Capsulator.

Hapësira e prodhimit të kapsulës, në të cilën ndodhet kapsulatori, është i pajisur me ajër të kondicionuar. Temperatura e ajrit në vend duhet të jetë brenda + 18 ... + 22 ° С, lagështia relative 55-75%. Kur punohet në një kapsulë me një shtresë jo-hermetike, një rritje e temperaturës në zonën mbi 23 ° C gjatë prodhimit të kapsulave çon në një trazim të mprehtë të vajit të perimeve të transportit për shkak të formimit të kondensatës në nyjet e ftohur të Kapsulatorit. Akumulimi më i madh i kondensatës vërehet në tabaka dalëse të kapsulës nga dhoma frigoriferike Capsulator. Kjo është zbuluar veçanërisht në verë. Pas kalimit në Capsulator, vaji i transportit në sistem ftohet në + 10 ... + 12 ° С në 30-40 minuta. Në tigan për kapsula derdh rreth 2 litra vaj vegjetal. Dalja në "mode" zgjat rreth 10 minuta. Gjatë kësaj kohe, operatori Kapsulator rregullon formimin e kapsulave dhe dozimin e tyre të nevojshëm. Si mbushje e ndryshimit të mbeturinave, duke i zhvendosur ato në frigorifer. Në procesin e prodhimit të kapsulave, njësia e dozimit peshon kapsulat në një shkallë elektronike për të kontrolluar dozën çdo 10 deri në 15 minuta. Për saktësinë, është e dëshirueshme të peshoni 10 kapsula. Kapsulat janë larë nën ventilim lokal të shkarkimit në një filxhan me eter dhe pesha e tyre totale peshohet. Pastaj mbushësi hiqet nga kapsulat, shtresa e zverileve lahet në një filxhan me eter dhe peshon në një shkallë elektronike. Bazuar në diferencën ndërmjet peshës totale të kapsulave dhe peshës së shell shell, peshën e mbushësit llogaritet. Në varësi të peshës së kontrolluar të kapsulave, operatori i kapsulatorit mund të ndryshojë peshën e mbushësit ose të shellit xhelatinoz gjatë prodhimit të kapsulave. Pas prodhimit të kapsulave, tabaka me kapsula vendosen në dhomën e ftohjes.

Frigorifer i pajisur me ajer te kondicionuar. Temperatura e ajrit në dhomë është brenda +5 .. + 10 ° С, lagështia relative 55-75%. Dhoma është e pajisur me rafte në të cilat vendosen tabaka të plota për pjekje me kapsula gjatë prodhimit të kapsulave. Kapsulat në fletët e pjekjes mbrohen për 24 orë dhe pastaj transferohen në seksionin e centrifugimit. Zona e nxjerrjes së kapsulave: lokalet e nxjerrjes së kapsulave nga vaji i perimeve, të pajisura me një centrifugë për presion dhe një lavaman për larjen e tabelave nga vaji vegjetal. Pas shtrydhjes, kapsulat transferohen në zonën e tharjes.

Hapësira e tharjes së kapsulave të buta xhelatine, e pajisur me ajër të kondicionuar me tharëse ajri. Temperatura e ajrit në dhomë gjatë procesit të tharjes varion nga +20 në + 30 ° С. Dhoma është e pajisur me rafte në të cilat tabaka vendosen me kapsula të lagëshme pas shtypjes. Çdo tabaka është pre-veshur me letër pergamenë për të parandaluar kapsulat nga fërkimi. Kapsulat e lagura në tabaka për të shmangur ngjitjen vendosen në një shtresë. Në procesin e tharjes, kapsulat janë të përziera tërësisht çdo orë. Me respektimin e duhur të regjimeve të temperaturës dhe lagështisë, kapsulat thahen në 24 orë. Kapsulat e thata derdhen nga kontejnerët në kontejnerë dhe transferohen në zonën e larjes me alkool izopropil. Hapësira e larjes së kapsulës me alkoolin izopropil: e pajisur me një enë për alkoolin izopropil dhe një centrifugë për larjen e kapsulave të thata nga mbetjet e vajit vegjetal. Prania e detyrueshme e ventilimit të shkarkimit. Kapsulat janë derdhur në një daulle centrifuge, në të cilën alkooli izopropil është ushqyer nga ena nëpërmjet një mjeti të shpërndarë përmes një valvul. Flushing ndodh në 30 sekonda. 15 litra alkool izopropil është larë në 80 kilogram kapsula. Pas larjes, kapsulat në kontenierë transferohen në zonën e kalibrimit dhe shikimit.

Seksioni i kalibrimit dhe shikimit të kapsulave të buta xhelatinë, të pajisur me tryeza të ndriçuara të shikimit. Pas larjes, kapsulat kalibrohen duke përdorur sitë me vrima me diametër të caktuar. Kjo është e nevojshme për refuzimin e kapsulave me devijime nga pesha mesatare. Pastaj kapsulat shihen në tryeza të ndriçuara të shikimit. Kapsulat duhet të jenë të rrumbullakëta, pa asnjë smudges, pa dëmtime mekanike dhe flluska të ajrit. Pas shikimit të kapsulave në kontejnerë të kaluar në vendin e paketimit. Kapsulat janë të paketuara në blisters, ose në kavanoza qelqi ose plastike me kapak. Të gjitha dhomat duhet të kenë ventilim të shkëmbimit me pastrimin e ajrit.

www.Kapsulator.ru Moska +7 (495) 3643808, Kapsula Seamless, Kapsula pa qepje, Kapsula xhelatine, Kapsula Pajisje

Round seamless Kapsula.

Xhelazin Agar Alginate.

Në dallim nga kapsulat e qepjes që janë në dispozicion në treg, kapsulat e papërpunuara të prodhuara në pajisjet tona mundësojnë uljen e kostos së produkteve të gatshme disa herë dhe marrjen e produkteve për segmentin e buxhetit të tregut.

Hap ...

kompakt pajisjeve.

Bërë në Evropë

Gjatë dizajnimit të pajisjeve dhe zhvillimit të teknologjisë, ekipi ynë u përqëndrua në bizneset e vogla dhe të mesme. Kosto e ulët, madhësia kompakte, përdorimi i lëndëve të para në dispozicion do t'ju lejojë të filloni biznesin tuaj.

www.Kapsulator.ru Moska +7 (495) 3643808, Kapsula Seamless, Kapsula pa qepje, Kapsula xhelatine, Kapsula Pajisje

Filozofia dhe Shërbimet

e kompanisë Capsulator!

Ne po futim teknologji të reja në tregun e aditivëve biologjik dhe ushqimor për ushqim.

Zhvillim unik

Teknologjia e patentuar pa mbeturina, e cila nuk ka analoge, nga ekspertët kryesorë në botë.

Mostrat e kapsulës

Konsumatorëve të interesuar dërgohen mostrat e kapsulave dhe produkteve të tjera për vlerësimin vizual të cilësisë.

Plani i biznesit

Ne ndihmojmë në zhvillimin e një biznesi gardian. Llogaritjet e hollësishme të kostos së prodhimit. Pika e rimbursimit.

Shërbim miqësor

Ne publikojmë hulumtimin tonë. Ne shkëmbejmë përvojën dhe informacion të dobishëm me kolegët dhe klientët.

Standardet e cilësisë

Pajisjet mund të prodhohen sipas standardeve të PMP. Cilësia e materialeve konfirmohet nga certifikatat.

Trajnimi i klientit

Një teknik i kompanisë udhëton në qytetin tuaj për nisje dhe trajnime. Konsultimet 24/7.

pse na zgjedh

për blerje Capsulator

Ne formojmë një komunitet biznesi të partnerëve, njerëzve me mendje, kolegë dhe investitorë.

Tregtarët dhe partnerët

Ne formojmë një rrjet global të përfaqësuesve zyrtarë. Ne ju ftojmë të bashkëpunoni fitimprurës.

Bëhu i pari.

investim

Blejmë teknologji të lidhur me biznesin farmaceutik, mjekësor dhe ushqimor.

Na shisni.

logjistikë

Ne ofrojmë shërbime të transportit dhe logjistikës, prodhojmë dogana ndërkombëtare.

Na çon.

Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vajra, prodhimi i kapsulave

Bisedoni me një specialist

Video konferenca me menaxherët dhe specialistët e kompanisë për diskutimin e shpejtë të çdo çështjeje.

Na pyesni.

Idetë e biznesit

Ne diskutojmë, provojmë dhe zbatojmë idetë e klientëve tanë deri në momentin që ne marrim produktet e gatshme.

Diskutoni me ne.

udhëzim

Doracaku i përshtatur i përdorimit në të gjitha gjuhët. Manual i detajuar i pajisjeve të videos dhe fotografisë.

Mëso nga ne.

Prezantimi PDF

Shkarko tani!

Përmban informacion të detajuar rreth ofertave dhe shërbimeve tona.

fotografi Capsulator

Kapsula Seamless bërë nga agar, xhelatinë, alginate, pektin, carrageenan dhe gomë arabike.

 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine

Si Capsulator po punon?

Shikoni videon.

Demonstrimi i procesit të prodhimit të kapsulave të naftës në kapsula me një predhë xhelatine.

reagime mbi bashkëpunimin

Nga tonë klientët

Njerëzit që ndërtuan kompani të suksesshme duke përdorur vajra Capsulator.

 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine

  "Që nga viti 2005, AO RealCaps ka prodhuar vajra të cilësisë më të lartë të kapsuluar me një çmim të volitshëm duke përdorur kapsulentin romak Tsibulsky."

  - Andrey Mazharenko | Rusi | Realcaps.ru
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine

  "Të gjitha produktet e TOO PHYTO-APIPHARM janë bërë në bazë të materialeve të papërpunuara natyrore me origjinë bimore, duke përfshirë kapsulimin e vajit në kapsula të xhelatinës".

  - Andrey Korotkov | Kazakistan | Phyto-Apipharm.com
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine

  "Ne jemi prodhuesi kryesor në Ukrainë i kapsulave yndyrore yndyrore dhe vaji i peshkut të kapsuluar Ne përdorim Capsulator që kemi urdhëruar nga Kapsulator.ru"

  - Eugene | Ukrainë Ecobars.ua

pajtohem për lajme

Themeluesit e kompanisë

tonë ekip

Një ekip miqësor profesionistësh, të bashkuar nga një qëllim i përbashkët dhe një biznes për 20 vjet.

Roman Tsibulsky www.kapsulator.ru

Themeluesi

romak Tsibulsky

Pavel Shmanai CTO i kompanisë www.kapsulator.com Kapsulatori për prodhimin e kapsulave të xhelatinës dhe agar

teknolog

Pavel Shmanai

Alex Kacman është inxhinier kryesor i kapsulave të xhelatinës

inxhinier

Alex Kacman

karakteristikat e çmimet

çmim në Capsulator

Një krahasim i shkurtër i modeleve të pajisjeve dhe kostos.

Classic model

$18.000

 • Diameter of capsules is 5-12 mm
 • Dosage of 100-500 mg
 • Up to 15.000 capsules per 1 hour

Contact.

Standard model

$28.000

 • Diameter of capsules is up to 6 mm
 • Dosage up to 100 mg
 • Up to 90.000 capsules per 1 hour

Contact.

New model GMP

$36.000

 • Diameter of capsules is up to 6 mm
 • Dosage up to 100 mg
 • Up to 90.000 capsules per 1 hour

Contact.

Përgjigjet e pyetjeve popullore

romak Tsibulsky

Secilit klient do të sigurohet konsultimi personal nga specialisti kryesor i kompanisë.

Roman Tsibulsky www.Kapsulator.ru Eksperti kryesor në prodhimin e kapsulave të rrumbullakëta me xhelatinë, agar, alginate

+ Në cilin vend është pajisja për prodhimin e kapsulave?

Kjo teknologji, pajisje e zhvilluar në Rusi nga specialistët e kompanisë Roman Tsibulsky, Capsulator janë prodhuar në një fabrikë në Minsk nga specialistë të ekipit tonë.

+ A është e mundur blerja e pajisjeve të përdorura?

Jo. Të gjitha Capsulator, të cilat nisëm nga klientët, po punojnë, janë ende në kërkesë dhe sjellin fitim për pronarët e tyre. Ne jemi krenarë për këtë!

+ Ku është zyra juaj, prodhimi dhe si të blini kapsulatore?

Zyra në Moskë, prodhimi dhe demonstrimi i pajisjeve në Minsk. Ne pranojmë pagesën si person juridik në Rusi. Për komoditetin e klientëve, ne kemi metoda të ndryshme të pagesës.

+ Cila është koha e dorëzimit për Capsulator pas pagesës?

Zakonisht zgjat 1 muaj për prodhimin e pajisjeve, dhe disa kohë për testimin dhe dërgimin e tij tek klienti. Koha mesatare për marrjen e Kapsulator nga klientët është 2-2.5 muaj.

+ A ndihmoni klientët që kanë vetëm investime?

Prodhimi i kapsulave të naftës duke përdorur pajisjet tona është një lloj i thjeshtë, kompakt, shumë i kërkuar pas biznesit të prodhimit. Ne kemi nisur më shumë se 30 prodhime në mbarë botën çdo vit.

+ Cila është ideja kryesore e prodhimit të prodhimit të kapsulave?

Ne rekomandojmë konsumatorët të blejnë naftë në masë direkt nga prodhuesit dhe të paketuara në kapsula për shitje të mëtejshme me pakicë në doza të vogla. Përfitimi dhe qëndrueshmëria e këtij aktiviteti janë të dukshme.

Njoftime dhe Publikime

lajm e kompanisë

Eksperti kryesor në prodhimin e kapsulave të rrumbullakëta të xhelatinës, agar, alginate.

www.Kapsulator.ru Kapsulatori i prodhimit të kapsulave të rrumbullakëta me predha xhelatine, agar, alginate

Kapsula të buta seamless të xhelatinës.

Kapsula Seamless të xhelatinës. Prodhimi, Prodhimi i kapsulave dhe paketimi i yndyrave të kafshëve dhe vajrave vegjetale në kapsula të butë seamless është bërë e përhapur në mbarë botën.

Më shumë ...

www.Kapsulator.ru Kapsulatori i prodhimit të kapsulave të rrumbullakëta me predha xhelatine, agar, alginate

New! Kapsula nga agar.

Tani ne kapsulojmë vajrat në predhën e Agar-Agar. Materiali agar algat, lexoni për vetitë e mrekullueshme të kapsulave agar. Kasulyator punon me xhelatinë dhe agar. Për muslimanët dhe veganët.

Më shumë ...

www.Kapsulator.ru Kapsulatori i prodhimit të kapsulave të rrumbullakëta me predha xhelatine, agar, alginate

Ne do t'ju ndihmojmë të ndërtoni kompaninë tuaj.

Ne ndihmojmë nisjen e një biznesi të kapsulës së vajit të xhelatinës. Këshilla të dobishme nga ekspertë me vite përvojë në prodhimin e kapsulave. Plani i detajuar i biznesit dhe idetë e biznesit.

Më shumë ...

Kontaktet tona

i përditshëm përgjigje

Konsultimi i klientëve nga eksperti brenda 60 minutave.