MELT SEEDS OIL | Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë Kapsula Seamless, Kapsula pa Seam, kapsula xhelatine, kapsulë Pajisje, Capsulator, kapsula me Vaj, kapsulim, prodhim kapsulë, kapak mbushës
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Vaj farë meloni në kapsula.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
Vaj farë pjepër

Vaj farë meloni në kapsula.

Vaj farë pjepër është një elixir i vërtetë i bukurisë që i jep thonjtë forcë dhe shkëlqim, dhe curls densitet dhe shkëlqim natyrore. Healers popullore aplikojnë në mënyrë aktive naftën e melonit për sëmundjet e fshikëzës, si dhe kapsllëk dhe hemorroidet. Përbërja e vajit aromatik të melonit përfshin acide yndyrore polyunsaturated.

Vaj natyral me melone i referohet agjentëve terapeutik dhe profilaktik që mbajnë një sasi të konsiderueshme të përbërjeve biologjikisht aktive dhe vitaminave. Fakti është se vetë fara meloni janë ushqimi më i vlefshëm dhe produkti dietetik, i cili tejkalon edhe shalqirin në sasinë e sheqernave dhe vitaminave. Kjo është arsyeja pse përdorimi i rregullt i vajit të pjepërit natyral jo vetëm që do t'i japë enët tuaja një aromë të mrekullueshme, por do të ketë një efekt pozitiv në punën e organizmit në tërësi.

Vaj farë meloni përdoret në prodhimin e kremrave për hidratimin, rigjenerimin dhe pastrimin e lëkurës. Disavantazhi kryesor i kësaj metode është prodhimi i ulët i naftës. Kjo metodë e marrjes së naftës nga fara e kulturave të pjepërave përfshin pastrimin nga papastërtitë e farë e keqe, klasifikimin, thërrmimin, tharjen dhe shtypjen e farave të grimcuara. Në këtë rast, tharja kryhet në një pajisje vidhosje për trajtimin e ngrohjes së vajrave, së pari në një temperaturë prej 1000 ° C deri në 110 ° C për 2-3 minuta dhe pastaj në një temperaturë jo më të lartë se 600 ° C për 20-23 minuta në një lagështi prej 3% deri 5%.

Prodhimi i kapsulës Vaj farë pjepër?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë