KASTOROVA OIL | Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë Kapsula Seamless, Kapsula pa Seam, kapsula xhelatine, kapsulë Pajisje, Capsulator, kapsula me Naftës, kapsulim, prodhim kapsulë, mbushje
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Kapsulat e vajit të pluhurit.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
Vaj pluhur

Kapsulat e vajit të pluhurit.

85% e vajit të pluhurit përbëhet nga acidi ricinoleik, gjë që e bën atë një lëndë të parë kimike të çmuar. Acidi Oleik (2%), acid linoleik (1%), acid linolenik, stearik dhe palmitik (0.5% secila), acide të tjera (0.5%). Fara e pluhurit përmban ricin, i cili është toksik. Prandaj, mbledhja e fasule kafshe nuk është pa rrezik për shëndetin e mbledhësit, të cilët shpesh vuajnë nga efekte anësore të dëmshme. Këto çështje shëndetësore kontribuojnë në kërkimin e burimeve alternative të acideve esenciale.

Në kozmetikë, castorca përdoret si një produkt për kujdesin e flokëve, për qerpikët, për buzët, për këmbë. Aktiviteti antimikrobik i acidit ricinoleik lejon përdorimin e castorcës në infeksionet fungale dhe bakteriale (duke përfshirë gozhdën dhe gishtin e miçozës), sëmundjet inflamatore të organeve të brendshme dhe të lëkurës, sëmundjet infektive në gjinekologji, keratozë, kruajtje kronike, të cilat shoqërohen me sëmundje infektive, aknet.

Vaj pluhur është një agjent i shkëlqyer antifungal dhe antimikrobik. Ajo pengon riprodhimin e baktereve dhe viruseve, myk, maja. Vaj pluhur është absorbuar mirë në indet e trupit, duke ushqyer në mënyrë aktive dhe duke i hidratuar ato. Ka plagë shëruese. Një produkt i pluhurit është marrë në disa mënyra: me shtypje të ftohtë (një produkt i cilësisë më të lartë); nxehtë presion; nxjerrja e tretësve.

Prodhimi i kapsulës Vaj pluhur?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë