OIL GARLIC. | Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë Kapsula Seamless, Kapsula pa Seam, kapsula xhelatine, kapsulë Pajisje, Capsulator, kapsula me Naftës, kapsulim, prodhim kapsulë, mbushje
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Vaj hudhër në kapsula.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
Vaj hudhër

Vaj hudhër në kapsula.

Vaj hudhër mbron trupin nga mikrobet. Bazuar në studimet e ekstraktit të hudhrave, shkencëtarët zbuluan se brenda një ore ajo vret deri në 93% të stafilokokeve dhe brenda tri orëve shkatërron plotësisht salmonelën. Është imunomodulator më i fortë. Substancat në përbërjen e produktit rrisin ndjeshëm mbrojtjen e trupit, gjë që ju lejon të përballoni sulme infektive me natyrë të ndryshme.

Cilësitë shëruese të vajit të hudhërës janë për shkak të përbërjes së tij të pasur: prodhimi i paqëndrueshëm, komponimet e squfurit, antioksidantët, bioflavonoidet, acidet organike, PUFAs, vitaminat, përfshirë karotenën, acid askorbik, grupet B, D.F, PP, hekur, zink, selen, magnez, kalium, natrium, betejë, jod, kalcium, molibden, silic, mangan, fluor, etj.) kanë një efekt pozitiv në trupin e njeriut.

Gjithkush e di se sa të bollshme pronat e dobishme të hudhër janë. Ajo konsumohet e papërpunuar, e tharë, dhe përgatiten tinktura të ndryshme. Megjithatë, tinkturat zakonisht bazohen në alkool, vodka, ose përbërës që përmbajnë alkool. Një alternativë ndaj tinkturave është vaji i hudhër. Ajo ka një gamë të gjerë të pronave të dobishme, mund të përdoret nga pothuajse të gjithë ata që kanë nevojë për të trajtuar ose parandaluar një sëmundje të caktuar.

Prodhimi i kapsulës Vaj hudhër?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë