PASTE OIL | Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë Kapsula Seamless, Kapsula pa Seam, kapsula xhelatine, kapsulë Pajisje, Capsulator, kapsula me Vaj, kapsulim, prodhim kapsulë, kapak mbushës
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Vaj fëstëk në kapsula.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
Vaj fëstëk

Vaj fëstëk në kapsula.

Vaj fëstëk është bërë nga cores e produktit nga presion të ftohtë. Rezultati është një substancë e errët e errët e errët. Është e rëndësishme të mblidhni fistikë në errësirë. Më tej, produkti kalon një shkallë të caktuar të pastrimit dhe mund të përdoret për të përgatitur enët e nxehta. Në kozmetikë përdoren shpesh vajra të pariparuar. Por në vaj të rafinuar pothuajse 100% e pronave të dobishme janë ruajtur. Pas rafinimit, vaj ndryshon ngjyrën e tij nga gjelbërimi i errët deri në të verdhë.

Vaj fëstëk është marrë nga ftohtë shtypur fruta, pas së cilës ajo është e lirë nga papastërtitë dhe një të lëngshme të verdhë dhe të trashë është marrë. Pas pastrimit, vaji nuk ka erë dhe shije karakteristike, por mban të gjitha pronat shëruese. Vaj fëstëk është shumë popullor në gatim. Kryesisht në mjekësi dhe kozmetikë, është vaji i frutave që përdoret. Ajo mund të blihet në çdo departament kozmetik ose në një farmaci pa recetë. Gjithashtu naftës si arra fëstëk është përdorur në cosmetology për trajtimin e sëmundjeve të lëkurës, thonjtë dhe flokët.

Vaj fëstëk gjithashtu karakterizohet me një përmbajtje mjaft të lartë të fitosteroleve (duke përfshirë beta-sitosterolin) dhe vitaminën më të shëndetshme E (19 mg për 100 gramë). Fitosterolët mund të aktivizojnë proceset e rigjenerimit të lëkurës, të ndihmojnë në forcimin e funksioneve të tij penguese dhe në rivendosjen e elasticitetit të lëkurës. Ata gjithashtu ndikojnë në procesin e sintezës së kolagjenit, si dhe kanë efekte anti-inflamatore dhe shëruese, përdoren për të zbutur lëkurën e ndjeshme.

Prodhimi i kapsulës Vaj fëstëk?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë