VITAMINS AE | Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë Kapsula Seamless, Kapsula pa Seam, kapsula xhelatine, kapsulë Pajisje, Capsulator, kapsula me Vaj, kapsulim, prodhim kapsulë, kapsula mbushëse
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Kapsula Vitamina AE.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
Vitamina A & E

Kapsula Vitamina AE.

Vitaminat Retinol-A dhe E janë yndyrë të tretshëm. Në industrinë farmaceutike, ajo është në dispozicion në kapsula. Retinol luan një rol të madh në trup. Ajo rrit rezistencën ndaj sëmundjeve infektive, infeksioneve të lëkurës, nxit rigjenerimin më të mirë të lëkurës në rast të djegieve, forcon thonjtë dhe flokët, indet e eshtrave, përmirëson fytyrën shikore.

Vitaminat A dhe E përdoren në çifte, është e këshillueshme që të përdoren barna që përmbajnë dy substanca në të njëjtën kohë në një kapsulë. Për shembull, "Aevit". Çdo pilulë e kësaj droge përmban 100 mg tokoferol dhe 100,000 IU retinol. Pirja e drogës duhet të jetë një kapsulë çdo ditë 15 minuta pas një vakt. Kuptimi se si duhet të pini ndonjë shtojcave vitamina është shumë e rëndësishme. Disa njerëz, pa dijeninë e mjekut, futen me komplekse të ndryshme, duke mos kuptuar rrezikun e mbidozimit. Nëse nuk ka mungesë të këtyre komponentëve në trup, atëherë ju nuk duhet t'i përdorni ato, pasi që ata, duke u akumuluar në trup, të çojnë në shfaqjen e problemeve shëndetësore.

Retinoli është i nevojshëm për sytë. Është pjesë e pigmenteve vizuale që sigurojnë funksionimin normal të analizatorit vizual. Është e nevojshme për aktivitetin e plotë të sistemit imunitar, ndihmon në përballimin e infeksioneve dhe ndihmon në përmirësimin e karakteristikave mbrojtëse të mukozave. Ndikon në gjendjen e lëkurës, thonjve dhe flokëve.

Prodhimi i kapsulës Vitamina AE?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë