PËRDORIMI I OIL | Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë Kapsula Seamless, Kapsula pa Seam, kapsula xhelatine, kapsulë Pajisje, Capsulator, kapsula me Vaj, kapsulim, prodhim kapsulë, kapak mbushës
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Kapsula të naftës së pambukut.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
Vaj pambuku

Kapsula të naftës së pambukut.

Vaj i pambukut është i mirë për shëndetin dhe shërben si parandalim i shumë sëmundjeve. Redukton mpiksjen e gjakut dhe zvogëlon presionin e gjakut. Vaj pambuku përmban omega-3 dhe omega-6 acide yndyrore polyunsaturated. Ato zvogëlojnë koagulimin e gjakut, zgjerojnë enët e gjakut dhe zvogëlojnë presionin e gjakut. Redukton rrezikun e sëmundjeve kardiovaskulare.

Vaj pambuku përdoret pjesërisht si ndriçim dhe ushqim, por në sasi më të mëdha të përdorura në prodhimin e sapunit dhe përdoret më shpesh në këtë rast jo në formë të pastër, por në një përzierje me vajra të palmës dhe kokosit. Sapuni me një përmbajtje të lartë të vajit të pambukut është i kripur dobët dhe mban shumë ujë. Për ndriçim, përdoret vetëm pjesa e lëngët e vajit, e ndarë nga ftohja dhe shtypja.

Për tonin e përgjithshëm dhe përmirësimin e trupit, ju mund të merrni brenda naftës së rafinuar nga fara pambuku për një lugë çaji në mëngjes. Doza e njëjtë rekomandohet për të vëzhguar dhe gratë gjatë planifikimit të shtatzënisë. Marrja ditore e produktit në doza të vogla ndihmon në pastrimin e butë të zorrëve, enëve të gjakut, mbron kundër shfaqjes së proceseve inflamatore.

Prodhimi i kapsulës Vaj pambuku?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë