EXTRAKTUAT E OILIT Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë Kapsula Seamless, Kapsula pa Seam, kapsula xhelatine, kapsulë Pajisje, Capsulator, kapsula me Vaj, kapsulim, prodhim kapsulë, kapak mbushës
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Ekstrakte të naftës në kapsula.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
Ekstraktet e naftës

Ekstrakte të naftës në kapsula.

Ekstrakte të naftës ose vajra mjekësore janë produkte të teknologjisë së nxjerrjes nga materialet bimore medicinale të përgatitura duke përdorur vajra vegjetale ose minerale. Ekstraktet janë lëngje me vaj ose me vaj të ngjyrës së verdhë, të gjelbër ose ngjyrë kafe. Kanë një shije dhe aromë karakteristike të lëndës së parë.

Ekstrakte të naftës të calendula lule vaj baktericid për lëkurën e problemit. Heq acarim, inflamacion, poret, ndihmon me kafshimet, abrasionet, djegien nga dielli. I përshtatshëm për lëkurë delikate. Ekstrakte të naftës të gjetheve të hithrave - forcon follicles flokët, eliminon zbokth, stimulon rritjen e flokëve, parandalon flokët e hershme gri.

Ekstraktet e naftës të serisë së barit përdoren për të lehtësuar kruajtjen dhe inflamimin e lëkurës, në duart - me thatësi. Forcon flokët e thatë dhe të brishtë. Përdoret për psoriasis, furunculosis dhe ekzemë. Ekstrakte të naftës të luleve të kamomilës - vaj anti-inflamator për rutinë të irrituar. Softens lëkurën, heq acarim, lëkurë, shëron të çara të vogla, eliminon aknet. Ndihmon me kokës me vaj, zbokth dhe ekzemë.

Prodhimi i kapsulës Ekstraktet me vaj?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë