AVOCADO OIL | Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë Kapsula Seamless, Kapsula pa Seam, kapsula xhelatine, kapsulë Pajisje, Capsulator, kapsula me Naftës, kapsulim, prodhim kapsulë, mbushje
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Vaj avokado në kapsula.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
Vaj avokado

Vaj avokado në kapsula.

Vaj avokado është i pasur me lecithin, përbërësin më të rëndësishëm të ndërtimit për trurin, zemrën dhe nervat. Kjo substancë siguron funksionimin efektiv të sistemeve kardiovaskulare dhe nervore, merr pjesë në zhvillimin e hormoneve të nevojshme për funksionimin e mëlçisë, pankreasit dhe sistemit riprodhues, si dhe përmirëson absorbimin e vitaminave esenciale nga trupi.

Vaj avokado ka erë të këndshme me shije të shijshme, ka ushqim të lartë dhe aromë, ka një nivel të lartë yndyrash lehtësisht të tretshëm, vajra esenciale, antioksidantë (squalene në veçanti), përmban vitaminat më të rëndësishëm (A, E, C, B, D) makro dhe mikroelementet (kalcium, zink, jod, kalium, etj.), si dhe një sasi përbërësish aktivë, të cilat në përgjithësi i japin atij pronat kozmetike dhe shëruese.

Lecithin në përbërjen e vajit avokado ka një efekt të dobishëm në sistemin nervor (CNS), trurin e njeriut, mëlçinë dhe lëkurën, si dhe përmirëson ndjeshëm funksionimin e muskujve të zemrës dhe gjendjen e kapilarëve, enëve, venave dhe arterieve. Squalene në vaj avocado shfaq shërimin plagë, pronat rigjeneruese dhe rigjeneruese, duke mbështetur lëkurën si nga jashtë dhe nga brenda.

Prodhimi i kapsulës Vaj avokado?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë