ZHVILLIMI I PRODHIMIT Capsulator nga specialisti # 1 në Rusia www.Kapsulator.ru Kapsula Seamless Kapsula pa qepje, Kapsula xhelatine, Kapsula paisje, Kapsulatori, kapsula e naftës, kapsulimi, prodhimi i kapsulës, biznesi
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Investimet e nevojshme në biznes.

Llogaritjet e investimeve.
Capsulator

Investim i domosdoshëm.

Shpesh është e vështirë për klientët tanë të kuptojnë përparësinë e blerjes së pajisjeve që lidhen me organizimin e prodhimit të kapsulave seamless të xhelatinës. Prandaj, për të minimizuar shpenzimet e fondeve dhe kohës, ne sugjerojmë të studiojmë rekomandimet tona. Ndani investimin e prodhimit të kapsulës në disa hapa. Faza e parë - blerja e vetëm një Capsulator dhe kalimi i trajnimit. Në këtë fazë, shpenzimet tuaja do të arrijnë në 14,000 euro + fonde për trajnimin dhe thirrjen e një specialisti në vendin e prodhimit tuaj. Duhet kohë për të kuptuar të gjitha detajet e procesit. Kur e kupton gjithë ciklin e prodhimit të kapsulave të xhelatinës, lehtë mund të zgjidhni pajisjet që kërkohen në këtë teknologji. Faza e dy - zhvillimi i prodhimit. Kur të mësoni se si ta vloni xhelatinën, të kontrolloni vetitë dhe cilësitë e tij, të merrni kapsula të gatshme, të thani dhe të shpëleni pjesën e mbetur të vajit, do të jeni në gjendje të kuptoni se çfarë saktësisht dhe në çfarë sasie do të blini pajisje shtesë. Nxitoni në këtë çështje nuk ka kuptim.

Llogaritni numrin e kapsulatorëve për prodhimin e numrit të kërkuar të kapsulave të buta të xhelatinës. Një kapsulator nuk lejon qasje në prodhimin më të madh të kapsulave. Zakonisht klientët tanë blejnë nga 3 deri në 8 kapsulatore. Nëse planifikoni të prodhoni një gamë të gjerë të kapsulave, atëherë ne ju këshillojmë që të keni Capsulator tuaj për çdo lloj produkti. Gjithashtu vini re se Capsulator duhet të ndalet në mënyrë periodike për larje. Kur planifikoni pajisjen e paketimit, ju duhet të kuptoni se kapsulat e buta të xhelatinës mund të paketohen në pako blister ose kavanoza plastike dhe qelqi. Nëse keni llogaritjet e performancës së kapsulatorëve, ju mund të merrni performancën e pajisjeve të paketimit. Ne do të ndihmojmë me zgjedhjen e blisterëve dhe mbushësve. Pajisja ka një madhësi kompakte dhe mund të shërbehet nga një operator. Rasti Capsulator ka ftohje të vazhdueshme brenda dhe një derë xhami për kontrollin vizual të proceseve. Operatori kryen të gjitha proceset për ngritjen e pajisjes me dorë, kontrollin vizual të rezultatit. Procesi i fillimit të pajisjes zgjat nga 5 deri në 10 minuta. Më pas, pajisjet mund të veprojnë pa u ndalur për 24 orë brenda 2 javëve.

Pajisja kërkon ajër të kompresuar ose cilindër me gaz azotit. E popullarizuar në mesin e klientëve tanë është përdorimi i një kompresori ajri. Trajnimi i personelit është detyra më e rëndësishme që duhet të zgjidhë klienti ynë. Pajisja ka sistemin e saj të ftohjes së naftës. Në respektimin e rekomandimeve tona për organizimin e prodhimit, ne garantojmë cilësinë e produkteve. Procesi i operimit të pajisjeve kërkon ndalimin e prodhimit të kapsulave dhe larja e të gjitha pjesëve në kontakt me xhelatinën dhe vajin. Periudhat ndalojnë 1 herë në muaj. Në procesin e prodhimit të kapsulave, vaji teknik thith lagështi nga ajri dhe me kalimin e kohës ajo duhet të zëvendësohet. Kontrolli i nevojës për ndryshimin e vajit nga turbullira. Pasi kalon përmes sistemit të ftohjes në vaj të transportit, kapsulat e përfunduara duhet të vendosen në frigorifer për 24 orë. Të gjithë komponentët dhe pjesët e pajisjeve janë të lehta për t'u çmontuar për larje dhe zëvendësim. Lokacioni i përshtatshëm i kontrolleve dhe cilësimeve. Pajisja ka një sistem të ngrohjes elektrike të xhelatinës dhe mbushësit me mbajtjen e temperaturës së vendosur.

Të gjitha pjesët në kontakt me xhelatinë dhe vaj janë bërë prej çeliku inox 304-316, bronzi dhe materiale të tjera të pranueshme në industrinë farmaceutike. Teknologjia e përdorur nga ne lejon marrjen e kapsulave të xhelatinës që janë absolutisht identikë në madhësi, peshë dhe formë. Jeta e pajisjeve në regjimin intensiv është 5 vjet. Brenda pajisjeve, lagështia dhe temperatura e kërkuar mbahen nga kompresori i integruar. Një rregullator i integruar mund të kontrollojë shpejtësinë e prodhimit të kapsulës. Në prodhimin e kapsulave të xhelatinës me madhësi maksimale të mundshme, ne rekomandojmë reduktimin e performancës. Duke prodhuar një madhësi minimale të kapsulës, ju mund të rrisni produktivitetin. Avantazhi i pajisjeve është produktiviteti i lartë i linjës, përdorimi i lëndëve të para të lira dhe mungesa e mbeturinave. Pajisja ju lejon të rregulloni sasinë e vajit brenda, madhësinë e kapsulës, trashësinë e guaskës.

www.Kapsulator.ru Moska +7 (495) 3643808, Kapsula Seamless, Kapsula pa qepje, Kapsula xhelatine, Kapsula Pajisje

Round seamless Kapsula.

Xhelazin Agar Alginate.

Në dallim nga kapsulat e qepjes që janë në dispozicion në treg, kapsulat e papërpunuara të prodhuara në pajisjet tona mundësojnë uljen e kostos së produkteve të gatshme disa herë dhe marrjen e produkteve për segmentin e buxhetit të tregut.

Hap ...

kompakt pajisjeve.

Bërë në Evropë

Gjatë dizajnimit të pajisjeve dhe zhvillimit të teknologjisë, ekipi ynë u përqëndrua në bizneset e vogla dhe të mesme. Kosto e ulët, madhësia kompakte, përdorimi i lëndëve të para në dispozicion do t'ju lejojë të filloni biznesin tuaj.

www.Kapsulator.ru Moska +7 (495) 3643808, Kapsula Seamless, Kapsula pa qepje, Kapsula xhelatine, Kapsula Pajisje

Filozofia dhe Shërbimet

e kompanisë Capsulator!

Ne po futim teknologji të reja në tregun e aditivëve biologjik dhe ushqimor për ushqim.

Zhvillim unik

Teknologjia e patentuar pa mbeturina, e cila nuk ka analoge, nga ekspertët kryesorë në botë.

Mostrat e kapsulës

Konsumatorëve të interesuar dërgohen mostrat e kapsulave dhe produkteve të tjera për vlerësimin vizual të cilësisë.

Plani i biznesit

Ne ndihmojmë në zhvillimin e një biznesi gardian. Llogaritjet e hollësishme të kostos së prodhimit. Pika e rimbursimit.

Shërbim miqësor

Ne publikojmë hulumtimin tonë. Ne shkëmbejmë përvojën dhe informacion të dobishëm me kolegët dhe klientët.

Standardet e cilësisë

Pajisjet mund të prodhohen sipas standardeve të PMP. Cilësia e materialeve konfirmohet nga certifikatat.

Trajnimi i klientit

Një teknik i kompanisë udhëton në qytetin tuaj për nisje dhe trajnime. Konsultimet 24/7.

pse na zgjedh

për blerje Capsulator

Ne formojmë një komunitet biznesi të partnerëve, njerëzve me mendje, kolegë dhe investitorë.

Tregtarët dhe partnerët

Ne formojmë një rrjet global të përfaqësuesve zyrtarë. Ne ju ftojmë të bashkëpunoni fitimprurës.

Bëhu i pari.

investim

Blejmë teknologji të lidhur me biznesin farmaceutik, mjekësor dhe ushqimor.

Na shisni.

logjistikë

Ne ofrojmë shërbime të transportit dhe logjistikës, prodhojmë dogana ndërkombëtare.

Na çon.

Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vajra, prodhimi i kapsulave

Bisedoni me një specialist

Video konferenca me menaxherët dhe specialistët e kompanisë për diskutimin e shpejtë të çdo çështjeje.

Na pyesni.

Idetë e biznesit

Ne diskutojmë, provojmë dhe zbatojmë idetë e klientëve tanë deri në momentin që ne marrim produktet e gatshme.

Diskutoni me ne.

udhëzim

Doracaku i përshtatur i përdorimit në të gjitha gjuhët. Manual i detajuar i pajisjeve të videos dhe fotografisë.

Mëso nga ne.

Prezantimi PDF

Shkarko tani!

Përmban informacion të detajuar rreth ofertave dhe shërbimeve tona.

fotografi Capsulator

Kapsula Seamless bërë nga agar, xhelatinë, alginate, pektin, carrageenan dhe gomë arabike.

 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine

Si Capsulator po punon?

Shikoni videon.

Demonstrimi i procesit të prodhimit të kapsulave të naftës në kapsula me një predhë xhelatine.

reagime mbi bashkëpunimin

Nga tonë klientët

Njerëzit që ndërtuan kompani të suksesshme duke përdorur vajra Capsulator.

 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine

  "Që nga viti 2005, AO RealCaps ka prodhuar vajra të cilësisë më të lartë të kapsuluar me një çmim të volitshëm duke përdorur kapsulentin romak Tsibulsky."

  - Andrey Mazharenko | Rusi | Realcaps.ru
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine

  "Të gjitha produktet e TOO PHYTO-APIPHARM janë bërë në bazë të materialeve të papërpunuara natyrore me origjinë bimore, duke përfshirë kapsulimin e vajit në kapsula të xhelatinës".

  - Andrey Korotkov | Kazakistan | Phyto-Apipharm.com
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine

  "Ne jemi prodhuesi kryesor në Ukrainë i kapsulave yndyrore yndyrore dhe vaji i peshkut të kapsuluar Ne përdorim Capsulator që kemi urdhëruar nga Kapsulator.ru"

  - Eugene | Ukrainë Ecobars.ua

pajtohem për lajme

Themeluesit e kompanisë

tonë ekip

Një ekip miqësor profesionistësh, të bashkuar nga një qëllim i përbashkët dhe një biznes për 20 vjet.

Roman Tsibulsky www.kapsulator.ru

Themeluesi

romak Tsibulsky

Pavel Shmanai CTO i kompanisë www.kapsulator.com Kapsulatori për prodhimin e kapsulave të xhelatinës dhe agar

teknolog

Pavel Shmanai

Alex Kacman është inxhinier kryesor i kapsulave të xhelatinës

inxhinier

Alex Kacman

karakteristikat e çmimet

çmim në Capsulator

Një krahasim i shkurtër i modeleve të pajisjeve dhe kostos.

Classic model

$18.000

 • Diameter of capsules is 5-12 mm
 • Dosage of 100-500 mg
 • Up to 15.000 capsules per 1 hour

Contact.

Standard model

$28.000

 • Diameter of capsules is up to 6 mm
 • Dosage up to 100 mg
 • Up to 90.000 capsules per 1 hour

Contact.

New model GMP

$36.000

 • Diameter of capsules is up to 6 mm
 • Dosage up to 100 mg
 • Up to 90.000 capsules per 1 hour

Contact.

Përgjigjet e pyetjeve popullore

romak Tsibulsky

Secilit klient do të sigurohet konsultimi personal nga specialisti kryesor i kompanisë.

Roman Tsibulsky www.Kapsulator.ru Eksperti kryesor në prodhimin e kapsulave të rrumbullakëta me xhelatinë, agar, alginate

+ Në cilin vend është pajisja për prodhimin e kapsulave?

Kjo teknologji, pajisje e zhvilluar në Rusi nga specialistët e kompanisë Roman Tsibulsky, Capsulator janë prodhuar në një fabrikë në Minsk nga specialistë të ekipit tonë.

+ A është e mundur blerja e pajisjeve të përdorura?

Jo. Të gjitha Capsulator, të cilat nisëm nga klientët, po punojnë, janë ende në kërkesë dhe sjellin fitim për pronarët e tyre. Ne jemi krenarë për këtë!

+ Ku është zyra juaj, prodhimi dhe si të blini kapsulatore?

Zyra në Moskë, prodhimi dhe demonstrimi i pajisjeve në Minsk. Ne pranojmë pagesën si person juridik në Rusi. Për komoditetin e klientëve, ne kemi metoda të ndryshme të pagesës.

+ Cila është koha e dorëzimit për Capsulator pas pagesës?

Zakonisht zgjat 1 muaj për prodhimin e pajisjeve, dhe disa kohë për testimin dhe dërgimin e tij tek klienti. Koha mesatare për marrjen e Kapsulator nga klientët është 2-2.5 muaj.

+ A ndihmoni klientët që kanë vetëm investime?

Prodhimi i kapsulave të naftës duke përdorur pajisjet tona është një lloj i thjeshtë, kompakt, shumë i kërkuar pas biznesit të prodhimit. Ne kemi nisur më shumë se 30 prodhime në mbarë botën çdo vit.

+ Cila është ideja kryesore e prodhimit të prodhimit të kapsulave?

Ne rekomandojmë konsumatorët të blejnë naftë në masë direkt nga prodhuesit dhe të paketuara në kapsula për shitje të mëtejshme me pakicë në doza të vogla. Përfitimi dhe qëndrueshmëria e këtij aktiviteti janë të dukshme.

Njoftime dhe Publikime

lajm e kompanisë

Eksperti kryesor në prodhimin e kapsulave të rrumbullakëta të xhelatinës, agar, alginate.

www.Kapsulator.ru Kapsulatori i prodhimit të kapsulave të rrumbullakëta me predha xhelatine, agar, alginate

Kapsula të buta seamless të xhelatinës.

Kapsula Seamless të xhelatinës. Prodhimi, Prodhimi i kapsulave dhe paketimi i yndyrave të kafshëve dhe vajrave vegjetale në kapsula të butë seamless është bërë e përhapur në mbarë botën.

Më shumë ...

www.Kapsulator.ru Kapsulatori i prodhimit të kapsulave të rrumbullakëta me predha xhelatine, agar, alginate

New! Kapsula nga agar.

Tani ne kapsulojmë vajrat në predhën e Agar-Agar. Materiali agar algat, lexoni për vetitë e mrekullueshme të kapsulave agar. Kasulyator punon me xhelatinë dhe agar. Për muslimanët dhe veganët.

Më shumë ...

www.Kapsulator.ru Kapsulatori i prodhimit të kapsulave të rrumbullakëta me predha xhelatine, agar, alginate

Ne do t'ju ndihmojmë të ndërtoni kompaninë tuaj.

Ne ndihmojmë nisjen e një biznesi të kapsulës së vajit të xhelatinës. Këshilla të dobishme nga ekspertë me vite përvojë në prodhimin e kapsulave. Plani i detajuar i biznesit dhe idetë e biznesit.

Më shumë ...

Kontaktet tona

i përditshëm përgjigje

Konsultimi i klientëve nga eksperti brenda 60 minutave.