CHIA SEED OIL | Capsulator nga Specialisti # 1 në Evropë Kapsula Seamless, Kapsula pa Seam, kapsula xhelatine, kapsulë Pajisje, Capsulator, kapsula me Naftës, kapsulim, prodhim kapsulë, mbushje
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Chia vaj farë në kapsula.

Le të ndihmojmë të fillojmë biznesin e kapsulave.
Chia vaj farë

Chia vaj farë në kapsula.

Vaj Natyror Natyror Sage shpesh krahasohet me shkallën e efektivitetit me acidin Hyaluronic. Popullariteti i produkteve nga fara chia është e lidhur me bollëkun e omega-acideve në përbërjen e tyre. Kur aplikohet në lëkurë, ky komponent i domosdoshëm moisturizes dhe ushqen integument, dhe për shkak të qëndrueshmëri të naftës, asnjë gjurmë ose famë yndyrë të mbetet në trup dhe fytyrë. Për shkak të Omega-3 vaj është përdorur gjerësisht në kozmetikë shtëpi për qëllime: duke e bërë lëkurën mëndafshtë; kthimin e elasticitetit në trup dhe një skicë të qartë të fytyrës; përmirësoni tonin e lëkurës.

Nga fara Chia mund të merrni vajin, i cili tashmë përmban 64% të acideve yndyrore omega-3 të vlefshme, të cilat janë thjesht të nevojshme për trupin e njeriut. Ndër avantazhet e këtij vaji është fakti se yndyrat omega-3 nuk do të nënshtrohen një procesi oksidimi edhe nën ruajtjen e zgjatur. Besohet se këto acide, më shpesh, janë pjesë e produkteve të ndryshme të peshkut. Sot, është vaji i peshkut që vepron si burimi më i vlefshëm i acideve yndyrore omega-6 dhe omega-3. Megjithatë, rezulton se ky mendim është i gabuar, pasi vaji i chia përmban dy herë më shumë, për shembull, ndryshe nga havjarja e salmonit, ndërsa 43 herë më shumë se vaji i ullirit të shëndetshëm.

Vaj spanjoll Sage liquefies clots, e cila është parandalimi i venat me variçe dhe patologjitë e tjera. Gjithashtu ul nivelin e kolesterolit "të dëmshëm" dhe mban një nivel normal të "dobisë". Futja e rregullt e vajit chia normalizon ciklin menstrual te femrat dhe zvogëlon pamjen e PMS. Është efektive si një terapi shtesë në trajtimin e sëmundjeve seksualisht të transmetueshme. Përveç kësaj, vaji i urtë spanjoll përdoret për të luftuar migrenat dhe konfiskimet, për të lehtësuar episodet e epilepsisë dhe për të trajtuar tuberkulozën. Në fëmijët, chia kontribuon në zhvillimin e shëndetshëm të sistemeve kardiovaskulare, digjestive, nervore dhe endokrine, si dhe ndihmon në luftimin e mungesës së hekurit.

Prodhimi i kapsulës Chia vaj farë?

Shikoni videon.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes kapsulë.

mbaj kërkesë