Capsulator | Capsulator nga specialisti # 1 në Rusia www.Kapsulator.ru Kapsula Seamless Kapsula pa qepje, Kapsula xhelatine, Kapsula paisje, Kapsulatori, kapsula e naftës, kapsulimi, prodhimi i kapsulës, biznesi
Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vaj, prodhimi i kapsulave

Capsulator.

Përshkrimi dhe karakteristikat.
Capsulator

Përshkrimi Capsulator.

Capsulator. Përshkrimi. Kapsulat e butë xhelatinoze seamless mund të ruhen në kushte të përshtatshme deri në 3 vjet. Teknologjia që propozojmë është ajo ku përdoret masa e lëngshme e xhelatinës si predha e kapsulës së ardhshme dhe kapsulat që dalin janë të butë, të pandryshueshëm, me formë sferike. Kur përdorni këtë teknologji, është e mundur të rregulloni trashësinë e mureve të shellit të xhelatinës, diametrin e përfunduar dhe vëllimin e mbushjes së kapsulës së xhelatinës. Pajisja prodhon vetëm kapsula të rrumbullakëta. Diametri i kapsulave mund të rregullohet nga 2 mm deri në 10 mm. Jashtë një predhë të hollë, por të fortë xhelatine, brenda një vaji të lëngshëm. Brenda kapsulës mund të jetë vetëm vaj ose lëng që nuk shkatërron xhelatinën.

Pajisja Capsulator përbëhet nga komponentët kryesorë dhe pjesët e mëposhtme: Mbyllja plotësisht e mbyllur, izolues nga mjedisi; Transportimi i pompave te naftes perimesh; Pulsator - krijon pulsacione të naftës; Sistem i tubave dhe valvulave; Njësia e ftohjes dhe dhoma frigoriferike sigurojnë ftohjen e vajit të transportit në sistemin Capsulator; Një tank me elemente ngrohje shërben për të ngrohur masën xhelatinoze; Kreu i formimit të kapsulës; Njësi elektronike për kontrollin e temperaturës dhe stabilizimin e temperaturës në dhomën e ftohjes dhe në rezervatin e xhelatinës; Sistemi i furnizimit me ajër të kompresuar; Paneli dhe njësia e kontrollit.

SPECIFIKIMET TEKNIKE:

Diametri i kapsulës prej 2 deri në 15 mm

Frekuenca e pulsimit, rregullueshme 1,2,3,4,5 impulse \ sekondë

Ngrohja e temperaturës së shellit të lëngshëm xhelatinoz 60-70 gradë C

Temperatura e mbushjes 12-40 gradë C

Kapsula mbushëse të rregullueshme nga 0.05 deri në 0.4 gram

Presioni i naftës në pulsator 0.5-1.5 kg \ cm

Fuqia 1,5 kW

Furnizimi me energji 220V

Dimensionet e përgjithshme 700х600х2000 mm

Pesha 200 kg, me paketim 250 kg.

Njësia mundësohet nga një rrjet aktual i alternuar me 220 volt. Capsulator Kapaciteti është deri në 15.000 kapsula në orë. Cikli i prodhimit që nga fillimi i prodhimit të kapsulave deri tek paketimi është 2-3 ditë. Një vend prodhimi me 5 persona është i aftë të prodhojë 1.5 milion kapsula në muaj. Prodhimi i kapsulave të buta dhe të papërpunuara të xhelatinës bazohet në vetitë fizike të masës së xhelatinës. Formimi i kapsulave ndodh në daljen e kokës Capsulator, në të cilën një mbushës dhe një masë xhelatinoze ushqehen nën presionin e ajrit. Nën ndikimin e naftës pulsuese në kokë, avioni është i ndarë dhe për shkak të forcave të tensionit sipërfaqësor të masës së xhelatinës, pjesa e ndarë merr një formë sferike pa probleme. Kapsula e formuar gradualisht solidifikohet në një rrymë të dobët të vajit vegjetal të ftohur. Pas formimit të kapsulës, tubacioni hyn në tigan me vaj perimesh të vendosura në raft Capsulator. Shkalla e rrjedhjes së mbushësit dhe masës së xhelatinës rregullohet. Ju merrni kapsula me një masë filler prej 0.05 deri në 0.4 gram. Frekuenca e pulsimit të vajit në kokë është e barabartë me numrin e kapsulave të formuara dhe është i qëndrueshëm gjatë ciklit të prodhimit, por varësisht nga masa e mbushësit mund të ndryshohet nga 60 në 250 kapsula në minutë. Dhoma është e pajisur me një aparat për përgatitjen e masës së xhelatinës, tanke për përgatitjen e një zgjidhje të mbushësit, shkallët elektronike. Aparati për përgatitjen e masës së xhelatinës është e pajisur me një nxemës dhe një rezervuar me ujë, në të cilin temperatura e caktuar ruhet automatikisht. Zgjidhja e mbushjes përgatitet sipas udhëzimeve teknologjike. Mishi i përgatitur dhe mbushësi i xhelatinës peshohen në sasi të nevojshme dhe derdhen në tanke Capsulator. Pas kalimit të Kapsulatorit, vaji i transportit në sistem ftohet. Dalja në "mode" zgjat rreth 10 minuta. Gjatë kësaj kohe, operatori Kapsulator rregullon formimin e kapsulave dhe dozimin e tyre të nevojshëm. Ndërsa mbushni pans ndryshoni, duke lëvizur në raftet më të ulëta Capsulator. Dhoma që shtyp kapsulat nga vaji i perimeve, i pajisur me një centrifugë për shtypje dhe një lavaman për larjen e tabakave nga vaji vegjetal. Për vëllime të vogla të prodhimit, ekziston një metodë manuale spin, e cila përjashton një centrifugë për tjerrje. Pas shtrydhjes, kapsulat transferohen në zonën e tharjes. Një dhomë për tharjen e kapsulave të buta xhelatine të pajisur me një kondicioner me një tharëse ajri dhe raftet në të cilat tabaka me kapsula të lagështa vendosen pas shtypjes. Me respektimin e duhur të regjimeve të temperaturës dhe lagështisë, kapsulat thahen në 24 orë. Kapsulat e thara derdhen nga tabaka në kontejnerë dhe transferohen në larje me alkool izopropil. Dhoma larëse e kapsulës, e pajisur me një enë për alkoolin izopropil dhe një centrifugë për larjen e kapsulave të thata nga mbetjet e vajit vegjetal. Prania e detyrueshme e ventilimit të shkarkimit. Kapsulat janë derdhur në një daulle centrifuge, në të cilën alkooli izopropil është ushqyer nga ena nëpërmjet një mjeti të shpërndarë përmes një valvul. Për vëllime të vogla të prodhimit, ekziston një metodë manuali e larjes që përjashton një centrifugë.

www.Kapsulator.ru Moska +7 (495) 3643808, Kapsula Seamless, Kapsula pa qepje, Kapsula xhelatine, Kapsula Pajisje

Round seamless Kapsula.

Xhelazin Agar Alginate.

Në dallim nga kapsulat e qepjes që janë në dispozicion në treg, kapsulat e papërpunuara të prodhuara në pajisjet tona mundësojnë uljen e kostos së produkteve të gatshme disa herë dhe marrjen e produkteve për segmentin e buxhetit të tregut.

Hap ...

kompakt pajisjeve.

Bërë në Evropë

Gjatë dizajnimit të pajisjeve dhe zhvillimit të teknologjisë, ekipi ynë u përqëndrua në bizneset e vogla dhe të mesme. Kosto e ulët, madhësia kompakte, përdorimi i lëndëve të para në dispozicion do t'ju lejojë të filloni biznesin tuaj.

www.Kapsulator.ru Moska +7 (495) 3643808, Kapsula Seamless, Kapsula pa qepje, Kapsula xhelatine, Kapsula Pajisje

Filozofia dhe Shërbimet

e kompanisë Capsulator!

Ne po futim teknologji të reja në tregun e aditivëve biologjik dhe ushqimor për ushqim.

Zhvillim unik

Teknologjia e patentuar pa mbeturina, e cila nuk ka analoge, nga ekspertët kryesorë në botë.

Mostrat e kapsulës

Konsumatorëve të interesuar dërgohen mostrat e kapsulave dhe produkteve të tjera për vlerësimin vizual të cilësisë.

Plani i biznesit

Ne ndihmojmë në zhvillimin e një biznesi gardian. Llogaritjet e hollësishme të kostos së prodhimit. Pika e rimbursimit.

Shërbim miqësor

Ne publikojmë hulumtimin tonë. Ne shkëmbejmë përvojën dhe informacion të dobishëm me kolegët dhe klientët.

Standardet e cilësisë

Pajisjet mund të prodhohen sipas standardeve të PMP. Cilësia e materialeve konfirmohet nga certifikatat.

Trajnimi i klientit

Një teknik i kompanisë udhëton në qytetin tuaj për nisje dhe trajnime. Konsultimet 24/7.

pse na zgjedh

për blerje Capsulator

Ne formojmë një komunitet biznesi të partnerëve, njerëzve me mendje, kolegë dhe investitorë.

Tregtarët dhe partnerët

Ne formojmë një rrjet global të përfaqësuesve zyrtarë. Ne ju ftojmë të bashkëpunoni fitimprurës.

Bëhu i pari.

investim

Blejmë teknologji të lidhur me biznesin farmaceutik, mjekësor dhe ushqimor.

Na shisni.

logjistikë

Ne ofrojmë shërbime të transportit dhe logjistikës, prodhojmë dogana ndërkombëtare.

Na çon.

Kapsulë, kapsula me vajra, kapsula, prodhimi i kapsulave, mbushja e kapsulave me vajra, prodhimi i kapsulave

Bisedoni me një specialist

Video konferenca me menaxherët dhe specialistët e kompanisë për diskutimin e shpejtë të çdo çështjeje.

Na pyesni.

Idetë e biznesit

Ne diskutojmë, provojmë dhe zbatojmë idetë e klientëve tanë deri në momentin që ne marrim produktet e gatshme.

Diskutoni me ne.

udhëzim

Doracaku i përshtatur i përdorimit në të gjitha gjuhët. Manual i detajuar i pajisjeve të videos dhe fotografisë.

Mëso nga ne.

Prezantimi PDF

Shkarko tani!

Përmban informacion të detajuar rreth ofertave dhe shërbimeve tona.

fotografi Capsulator

Kapsula Seamless bërë nga agar, xhelatinë, alginate, pektin, carrageenan dhe gomë arabike.

 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine

Si Capsulator po punon?

Shikoni videon.

Demonstrimi i procesit të prodhimit të kapsulave të naftës në kapsula me një predhë xhelatine.

reagime mbi bashkëpunimin

Nga tonë klientët

Njerëzit që ndërtuan kompani të suksesshme duke përdorur vajra Capsulator.

 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine

  "Që nga viti 2005, AO RealCaps ka prodhuar vajra të cilësisë më të lartë të kapsuluar me një çmim të volitshëm duke përdorur kapsulentin romak Tsibulsky."

  - Andrey Mazharenko | Rusi | Realcaps.ru
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine

  "Të gjitha produktet e TOO PHYTO-APIPHARM janë bërë në bazë të materialeve të papërpunuara natyrore me origjinë bimore, duke përfshirë kapsulimin e vajit në kapsula të xhelatinës".

  - Andrey Korotkov | Kazakistan | Phyto-Apipharm.com
 • www.Kapsulator.ru Moska +74953643808, Capsulator, kapsula xhelatine

  "Ne jemi prodhuesi kryesor në Ukrainë i kapsulave yndyrore yndyrore dhe vaji i peshkut të kapsuluar Ne përdorim Capsulator që kemi urdhëruar nga Kapsulator.ru"

  - Eugene | Ukrainë Ecobars.ua

pajtohem për lajme

Themeluesit e kompanisë

tonë ekip

Një ekip miqësor profesionistësh, të bashkuar nga një qëllim i përbashkët dhe një biznes për 20 vjet.

Roman Tsibulsky www.kapsulator.ru

Themeluesi

romak Tsibulsky

Pavel Shmanai CTO i kompanisë www.kapsulator.com Kapsulatori për prodhimin e kapsulave të xhelatinës dhe agar

teknolog

Pavel Shmanai

Alex Kacman është inxhinier kryesor i kapsulave të xhelatinës

inxhinier

Alex Kacman

karakteristikat e çmimet

çmim në Capsulator

Një krahasim i shkurtër i modeleve të pajisjeve dhe kostos.

Classic model

$18.000

 • Diameter of capsules is 5-12 mm
 • Dosage of 100-500 mg
 • Up to 15.000 capsules per 1 hour

Contact.

Standard model

$28.000

 • Diameter of capsules is up to 6 mm
 • Dosage up to 100 mg
 • Up to 90.000 capsules per 1 hour

Contact.

New model GMP

$36.000

 • Diameter of capsules is up to 6 mm
 • Dosage up to 100 mg
 • Up to 90.000 capsules per 1 hour

Contact.

Përgjigjet e pyetjeve popullore

romak Tsibulsky

Secilit klient do të sigurohet konsultimi personal nga specialisti kryesor i kompanisë.

Roman Tsibulsky www.Kapsulator.ru Eksperti kryesor në prodhimin e kapsulave të rrumbullakëta me xhelatinë, agar, alginate

+ Në cilin vend është pajisja për prodhimin e kapsulave?

Kjo teknologji, pajisje e zhvilluar në Rusi nga specialistët e kompanisë Roman Tsibulsky, Capsulator janë prodhuar në një fabrikë në Minsk nga specialistë të ekipit tonë.

+ A është e mundur blerja e pajisjeve të përdorura?

Jo. Të gjitha Capsulator, të cilat nisëm nga klientët, po punojnë, janë ende në kërkesë dhe sjellin fitim për pronarët e tyre. Ne jemi krenarë për këtë!

+ Ku është zyra juaj, prodhimi dhe si të blini kapsulatore?

Zyra në Moskë, prodhimi dhe demonstrimi i pajisjeve në Minsk. Ne pranojmë pagesën si person juridik në Rusi. Për komoditetin e klientëve, ne kemi metoda të ndryshme të pagesës.

+ Cila është koha e dorëzimit për Capsulator pas pagesës?

Zakonisht zgjat 1 muaj për prodhimin e pajisjeve, dhe disa kohë për testimin dhe dërgimin e tij tek klienti. Koha mesatare për marrjen e Kapsulator nga klientët është 2-2.5 muaj.

+ A ndihmoni klientët që kanë vetëm investime?

Prodhimi i kapsulave të naftës duke përdorur pajisjet tona është një lloj i thjeshtë, kompakt, shumë i kërkuar pas biznesit të prodhimit. Ne kemi nisur më shumë se 30 prodhime në mbarë botën çdo vit.

+ Cila është ideja kryesore e prodhimit të prodhimit të kapsulave?

Ne rekomandojmë konsumatorët të blejnë naftë në masë direkt nga prodhuesit dhe të paketuara në kapsula për shitje të mëtejshme me pakicë në doza të vogla. Përfitimi dhe qëndrueshmëria e këtij aktiviteti janë të dukshme.

Njoftime dhe Publikime

lajm e kompanisë

Eksperti kryesor në prodhimin e kapsulave të rrumbullakëta të xhelatinës, agar, alginate.

www.Kapsulator.ru Kapsulatori i prodhimit të kapsulave të rrumbullakëta me predha xhelatine, agar, alginate

Kapsula të buta seamless të xhelatinës.

Kapsula Seamless të xhelatinës. Prodhimi, Prodhimi i kapsulave dhe paketimi i yndyrave të kafshëve dhe vajrave vegjetale në kapsula të butë seamless është bërë e përhapur në mbarë botën.

Më shumë ...

www.Kapsulator.ru Kapsulatori i prodhimit të kapsulave të rrumbullakëta me predha xhelatine, agar, alginate

New! Kapsula nga agar.

Tani ne kapsulojmë vajrat në predhën e Agar-Agar. Materiali agar algat, lexoni për vetitë e mrekullueshme të kapsulave agar. Kasulyator punon me xhelatinë dhe agar. Për muslimanët dhe veganët.

Më shumë ...

www.Kapsulator.ru Kapsulatori i prodhimit të kapsulave të rrumbullakëta me predha xhelatine, agar, alginate

Ne do t'ju ndihmojmë të ndërtoni kompaninë tuaj.

Ne ndihmojmë nisjen e një biznesi të kapsulës së vajit të xhelatinës. Këshilla të dobishme nga ekspertë me vite përvojë në prodhimin e kapsulave. Plani i detajuar i biznesit dhe idetë e biznesit.

Më shumë ...

Kontaktet tona

i përditshëm përgjigje

Konsultimi i klientëve nga eksperti brenda 60 minutave.